پورتال اینترنتی سرگرمی، تفریحی، عکس، پزشکی، اس ام اس، آشپزی، نیک شو
  • صفحه نخست+
  • اخبار+
  • آرایش و زیبایی+
  • آشپزی+
  • اس ام اس+
  • سرگرمی و تفریحی+
  • دنیای مد و فشن+
  • رپرتاژ آگهی+
  • پزشکی و سلامتی+
  • کامپیوتر,اینترنت و موبایل+
  • زندگی بهتر+
  • مطالب گوناگون+
  • دنیای عکس+
  • مطالب جالب علمی+
  • گردشگری+
  • دین و مذهب+
  • دنیای خودرو+
  • 10 رتبه اول ثروتمندترین زنان جهان در 2018

    مجموعه : اخبار اقتصادی

    10 رتبه اول ثروتمندترین زنان جهان در 2018

    مجله فوربس لیست ثروتمندترین زنان جهان در سال 2018 را عرضه کرد کـــه در میان آن ها افراد مشهوری به چشم می خورند ، خانم هایی کـــه در زمینه آی تی و تکنولوژی گرفته تا دنیای مد فعالیت دارند. باورعمومی بر این اســـت کـــه مردان در بیشتر زمینه ها از جمله در حوزه تجارت و پول‌سازی، قدرتمندتر و موفق‌تر از زنان ظاهر ميشوند و زنانی کـــه پا به عرصه تجارت و کسب و کار ميگذارنـد، معمولا مشکلات و شکست‌های مالی بیشتری در مقایسه با مردان تجربه ميکنند.

    10 رتبه اول ثروتمندترین زنان جهان در 2018

    با این حال، نقش زنان دنیا در تجارت، به‌ویژه در سال‌های اخیر، با پیشرفت های خوبی همراه بوده و ظرفیت بالایی برای پیشرفت بیشتر در آینده، برایشان وجود دارد. مجـله «فوربـس» کـــه یکی از مشهورترین مجله‌های اقتصادی جهان اســـت، اواخر هر سال میلادی، فهرستی از زنان موفق و البته ثروتمند دنیا را منتشر ميکند کـــه اگرچه برخی از این زنان، ثروت‌شان را به ارث برده‌اند اما تعداد زیادی از آن‌ها، زنان خودساخته‌ای هستند کـــه خودشان، موفقیت‌شان را رقم زده و ثروت‌شان را به دست آورده‌اند و این تعداد، هر سال رو به افزایش اســـت؛ مثلا امسال تعداد این زنان در مقایسه با سال پیش، 16نفر افزایش یافته اســـت.

     

    زنانی کـــه در ادامه با آن ها آشنا می شوید، تعدادی از چهره‌های این فهرست هستند کـــه نشان ميدهد زنان هم ميتوانند با مدیریت فرصت‌ها و دارایی‌شان، به موفقیت‌های چشمگیری در حوزه اقتصاد برسند.

     

    آلیس والتون

    صاحب فروشگاه‌های زنجیره‌ایِ وال‌مارت

    دارایی: 46میلیارد دلار

    10 رتبه اول ثروتمندترین زنان جهان در 2018

    نفر اول فهرست فوربس، «آلیس والتون» متولد اکتبر 1949 میلادی، تاجر آمریکایی اســـت کـــه هم اکنون به عنوان ثروتمندترین زن جهان شناخته ميشود. ارزش خالص دارایی‌های او حدود 46 میلیارد دلار برآورد ميشود کـــه مبلغ حیرت انگیزی اســـت. آلیس، دختر «سام والتون» بنیان گذار شرکت «وال‌مارت» (شرکت خرده فروشی آمریکایی، دارای بزرگ ترین شبکـــه فروشگاه های زنجیره‌ای موادغذایی، سوپرمارکت‌ها و هایپرمارکت‌ها در جهان) اســـت.

     

    آلیس و دیگر اعضای خانواده والتون، مالک حدود ۵۰ درصد سهام وال‌مارت هستند. او در کنار تجارت، به دنیای هنر علاقه دارد و اولین اثر هنری مورد علاقه‌اش را کـــه یک کپی از آثار پیکاسو بود، در سن 10 سالگی از فروشگاه پدرش خرید. علاقه آلیس به هنر، جرقه پیشگام شدنش برای تاسیس یک موزه هنری توسط بنیاد خانواده والتون شد. تمرکز او روی گردآوری آثار هنری و مدیریت دارایی خانواده‌اش اســـت.

     

    فرانسوا بتانکور مییر

    مالک شرکت لوازم‌آرایشیِ لورئال

    دارایی: 42.2 میلیارد دلار

    10 رتبه اول ثروتمندترین زنان جهان در 2018

    «فرانسوا بتانکور مییر» متولد ژوئیه 1953 میلادی، کارآفرین اهل فرانسه اســـت. وی فرزند «لیلیان بتانکور» مالک شرکت «لورئال» اســـت کـــه در پی درگذشت مادرش، وارث دارایی‌های او شد. لیلیان مادرِ فرانسوا، مالک شرکت تولید لوازم آرایشی لورئال بود کـــه در سن ۹۴ سالگی درگذشت. او کـــه پیش از مرگ، دارایی‌هایش ۴۰ میلیارد دلار برآورد شده بود، در زمان حیاتش ثروتمندترین زن جهان شناخته ميشد.

     

    هم اکنون فرانسوا مدیریت دارایی میلیاردی مادرش را کـــه شامل سهام او از لورئال هم ميشود، به عهده دارد و ریاســـت هیئت‌مدیره این شرکت و طبیعتا مدیریت داراییِ این برند مشهور لوازم‌آرایش، بر عهده اوست. فرانسوا علاوه بر عضویت در هیئت‌مدیره لورئال، به عنوان مدیرعامل بنیاد خانوادگی بتانکور نیز فعالیت ميکند. او در کنار امور مدیریتی، در زمینه نویسندگی هم فعالیت دارد و تاکنون سه کتاب به چاپ رسانده اســـت.

     

    هویان یانگ

    مالک یک بنگاه املاک چینی

    دارایی: 25.8 میلیارد دلار

    10 رتبه اول ثروتمندترین زنان جهان در 2018

    «هویان یانگ» سومین زن قدرتمند دنیا در فهرست فوربس اســـت. این دختر چینی متولد 1981 میلادی، کارآفرین، بازرگان و مدیر ارشد اجرایی اســـت کـــه هم اکنون به عنوان توسعه دهنده ملک، سهامدار عمده و مالک اصلی شرکت املاک و مستغلات «کانتری گاردن هُلدینگ» فعالیت ميکند. گفته ميشود یانگ، ثروتمندترین زن آسیاســـت. او در سال 2003 میلادی از دانشگاه ایالتی اوهایو دانش آموخته شد و پس از آن به چین برگشت و دیگر به آمریکا بازنگشت.

     

    پدر یانگ در سال 1997 میلادی، یک شرکت معاملات ملکی به اسم «بیوجیان» را تاسیس و در سال 2007، 70 درصد از سهام آن را به دخترش واگذار کرد. یانگ در سال 2014 به عنوان نایب رئیس هیئت مدیره این شرکت انتخاب و با شمّ اقتصادی او و فروش سهام جدید، 410 میلیون دلار به دارایی این شرکت اضافه شد. وی در اوایل سال 2018 با افزایش سهام خود در شرکت پدرش، دارایی خود را بیش از دو میلیارد و یکصد میلیون دلار افزایش داد!

     

    سوزان کلاتن

    مدیر یک شرکت مواد شیمیایی و دارویی

    دارایی: 17.4 میلیارد دلار

    10 رتبه اول ثروتمندترین زنان جهان در 2018

    «سوزان کلاتن» زاده آوریل 1962 میلادی، کارآفرین، سرمایه‌دار و مدیر ارشد اجرایی آلمانی اســـت. او کـــه مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مدیریت مالی و تبلیغات از دانشگاه باکینگهام انگلستان دریافت کرده اســـت، از سهامداران اصلی شرکت ب‌ام‌و به‌شمار ميآید. خانم کلاتن به همراه برادرش «اســـتفان» در سال 1997 میلادی به عضویت هیئت سرپرستی این شرکت انتخاب شد.

     

    سوزان کلاتن همچنین پس از مرگ پدرش، سهام 1/50 درصدی وی در شرکت مواد شیمیایی و دارویی آلتانا را به ارث برد. او در سال 2009 باقی مانده سهام این شرکت را کـــه مالک آن نبود، خریداری کرد و هم اکنون، عضو هیئت سرپرستی این شرکت اســـت. هم اکنون آلتانا، تحت مدیریت و درایت او، به شرکتی جهانی تبدیل شده و در فهرست 30 شرکت برتر بازار سهام آلمان قرار گرفته اســـت.

     

    جینا راینهارت

    معدن‌دار و صاحب رسـانه

    دارایی: 17.7 میلیارد دلار

    10 رتبه اول ثروتمندترین زنان جهان در 2018

    «جینا راینهارت» متولد فوریه 1954میلادی، سرمایه‌دار، بازرگان و میلیاردر اســـترالیایی اســـت. این زن اســـترالیایی وارث یک امپراتوری معدن اســـت کـــه روزانه یک میلیون و 500 هزار یورو درآمد دارد. اصلاحات در بخش معادن اســـترالیا، این زن معدن‌دار را در فهرست ثروتمندترین زنان جهان قرار داده اســـت. وی دختر «لانگی هانکوک» کارآفرین اســـترالیایی و کاشف بزرگ ترین معدن سنگ‌آهن جهان در اســـترالیای غربی اســـت.

     

    جینا وقتی دبیرستانی بود، مدرسه را رها کرد و در شرکت پدرش مشغول به کار شد و پس از مرگ پدر، در سال 1992 میلادی، دارایی اش به تنها فرزند و وارثش کـــه جینا بود واگذار شد. در کنار معدن داری، او سهامدار عمده «کانال ۱۰»، یکی از سه شبکـــه بزرگ تلویزیونی در اســـترالیا و همچنین بزرگ ترین سهامدار «فیرفکس مدیا»، دومین ناشر بزرگ روزنامه‌های بزرگ دراین کشور اســـت. خانم هانکوک به گفته فرزندانش، فرد بسیار مقتصد و سخت‌کوشی اســـت.

     

    ابیگل جانسون

    مدیر یک بنگاه سرمایه‌گذاری

    دارایی: 17.3 میلیارد دلار

    10 رتبه اول ثروتمندترین زنان جهان در 2018

    «ابیگل پیرپونت جانسون» متولد دسامبر 1961 میلادی در بوستون آمریکا، یک مدیر موفق آمریکایی و نایب ‌رئیس شرکت سرمایه‌گذاری «فیدلتی» اســـت. اگر برایتان سوال اســـت فیدلتی چیست، باید بدانید یک شرکت چندملیتیِ فعال در زمینه ارائه خدمات مدیریت سرمایه‌گذاری، مدیریت صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک، مدیریت ثروت و خدمات بیمه عمر اســـت. ریاســـت این شرکت بر عهده پدر ابیگل، ادوارد جانسون اســـت. در سال ۲٠۱۳ میلادی، خانواده جانسون مالکیت ۴۹درصد از سهام شرکت را به خود اختصاص دادند کـــه سهم ابیگل از این میزان، 24.5 درصد بود.

     

    در ادامه، خانم جانسون در سال 2016 رسما به عنوان رئیس و مدیرعامل این شرکت سرمایه‌گذاری کـــه 45 هزار کارمند در سرتاسر دنیا دارد منصوب شد. ابیگل کـــه شرکتش سرمایه حیرت‌آوری در حدود 893 میلیارد دلار از سرمایه‌گذاران خرد در بازار جمع‌آوری کرد، به عنوان تاثیرگذارترین زن در میان مدیران اجرایی آمریکا در حوزه مدیریت مالی شناخته ميشود. او یکی از قدرتمندترین زنانی اســـت کـــه توانسته چنین شرکت بزرگی را در میان 400 بنگاه در بازار هدایت کند!

     

    لورن پاول جابز

    سهامدار اپل و مدیر یک موسسه بشردوستانه

    دارایی: 14 میلیارد دلار

    10 رتبه اول ثروتمندترین زنان جهان در 2018

    «لورن پاول جابز» 54 ساله، کـــه بیشتر به عنوان همسر اســـتیو جابز شناخته می شود، یکی از کارآفرینان موفق و از تاجران بزرگ آمریکایی اســـت کـــه در زمینه کسب و کار فعالیت زیادی دارد. او در سال 1958 میلادی از دانشگاه پنسیلوانیا دانش آموخته و در سال 1991 موفق شد مدرک کارشناسی ارشد خود را از مدرسه عالی کسب و کار اســـتنفورد دریافت کند. در همین سال با بنیان گذار کمپانی اپل «اســـتیو جابز» ازدواج کرد و پس از درگذشت جابز در سال ۲۰۱۱ وارث تمام دارایی‌های او شد.

     

    پاول جابز کـــه هم‌اکنون بزرگ‌ترین سهام‌دار شرکت اپل اســـت، مدیرعامل مؤسسه امرسون کالکتیو (Emerson Collective) کـــه آن را در سال 2004 میلادی، ایجاد کرد نیز هست. این سازمان با تمرکز روی مهاجرت، سلامت، عدالت اجتماعی، تحصیلی و… سرمایه گذاری می کند. امرسون کالکتیو با مدیریت پویای خانم جابز، در سال 2017 بخش عمده سهام مجله معتبر «آتلانتیک» را نیز از آنِ خود کرد.

     

    میوچیا پرادا

    طراح لباس و مدیر خانه مُد پرادا

    دارایی: 11.1 میلیارد دلار

    10 رتبه اول ثروتمندترین زنان جهان در 2018

    نام «میوچیا پرادا» کـــه متولد مه 1949 میلادی در میلان ایتالیا و طراح موفق مد اســـت، برای علاقه‌مندان دنیای طرح و پارچه و لباس، کاملا آشناســـت. او ریاســـت شرکت پرادا- برند تخصصی مد ایتالیایی و تولیدکننده کالاهای لوکس مردانه و زنانه- را برعهده دارد. میوچیا پرادا کوچک ترین نوه ماریو پراداســـت. ماریو پرادا، ارائه آثار و محصولات برند پرادا را در سال 1913 میلادی با تولید چمدان‌های متفاوت و کیف‌های دستی برای مردم میلان آغاز کرد.

     

    هم اکنون خانه مد پرادا به دلیل تولید پوشاک لوکس زنانه و مردانه معروف اســـت و یک برند لوکس با ارزش چند میلیاردی به شمار ميآید. میوچیا ریاســـت این تجارت خانوادگی را در سال 1978 به عهده گرفت و در دوران ریاســـتِ خلاقانه او، علاوه بر میومیو، برندهای معروف «هلموت لانگ» و «جیل ساندر» از جمله زیرمجموعه‌های پرادا، خلق و به بازار ارائه شدند.

     

    ژو کانفی

    مدیرعامل کارخانه تولید صفحه‌نمایش گوشی

    دارایی: 9.8 میلیارد دلار

    10 رتبه اول ثروتمندترین زنان جهان در 2018

    به نوشته مجله تایم «ژو کانفی» یکی از قدرتمندترین چهره‌های سال 2018 و متولد سال 1970 میلادی در کشور چین اســـت. او کـــه سومین فرزند یک خانواده فقیر اســـت، تحصیلات خود را در دبیرستان رها کرد تا در کارخانه ای کـــه شیشه ساعت تولید ميکرد مشغول به کار شود.

     

    کانفی وقتی به سن 22 سالگی رسید، خودش یک شرکت تولیدکننده لنز ساعت تاسیس کرد. این شرکت در ادامه کار خود به تولید صفحه نمایش گوشی‌های هوشمند پرداخت و چیزی نگذشت کـــه این کسب و کار، با رونق قابل‌توجهی مواجه و با مدیریت چشمگیر ژو کانفی، به یکی از موفق‌ترین تجارت ‌های دنیا تبدیل شد. این دختر میلیاردر چینی هم‌اکنون با دارایی خالصی به ارزش 9.8 میلیارد دلار ثروتمندترین زن خودساخته جهان به شمار می آیــد.

     

    آنتونیا جانسون

    مدیر یک هُلدینگ اقتصادی

    دارایی: 8.5 میلیارد دلار

    10 رتبه اول ثروتمندترین زنان جهان در 2018

    «آنتونیا جانسون»ِ سوئدی متولد 1943 میلادی، رئیس چهارمین نسل شرکت خانوادگی Axel Johnson AB ، یک مجموعه شرکت تجاری متنوع اســـت. این شرکت کـــه توسط پدربزرگ خانم جانسون در سال 1873 تأسیس شد، در طول سال‌های متمادی دارایی زیادی کسب کرد. آنتونیا جانسون کـــه دانش‌آموخته رشته اقتصاد از دانشگاه اســـتکـــهلم اســـت، در سال 1982 میلادی به عنوان جانشین پدرش در سمت رئیس هیئت مدیره این شرکت منصوب شد.

     

    هرچند بخش عمده ثروت خانم جانسون به او ارث رسیده اســـت اما این دارایی در دوره ریاســـت او همواره درحال رشد بوده و هست. جانسون در سال 2013 سومین فرد ثروتمند در سوئد شناخته شد. ارزش خالص دارایی این گروه اقتصادی، حدود 11 میلیارد دلار برآورد ميشود.

     

    5 راز موفقیت زنان در کار

    موفقیت در کار هیچ وقت به منزله موفقیت کامل در زندگی نیست. گذشته از این اشکالی کـــه به فهرست فوربس وارد اســـت تک بعدی بودن آن اســـت کـــه فقط ثروت را برابر موفقیت دانسته کـــه با توجه به رویکرد و محتوای اقتصادی این مجله عجیب نیست. برای همین اســـت در چنین فهرست هایی آدم های خلاق، مخترع و هنرمند حضور ندارند. در عین حال اگر با مطالعه پرونده امروز و خواندن سرگذشت حرفه‌ایِ تعدادی از موفق‌ترین زنان دنیا، تصمیم گرفته‌اید شما هم در حد و اندازه خودتان، گامی در جهت موفقیت در فضای حرفه موردعلاقه‌تان بردارید، شاید مرور این نکات، خالی از لطف نباشد.

     

    1. اعتماد به نفس، هدیه‌ای اســـت کـــه به خودتان ميدهید

    مهم‌ترین نکته‌ای کـــه یک زن، در ورود به فضــای کار کـــه معمولا فضایی مردانه و خشک و جدی اســـت نیاز دارد، داشتن اعتمادبه‌نفسِ کافی اســـت. اعتمادبه‌نفس، یعنی باور داشتن توانایی‌های خود و ظرفیت‌هایی کـــه اطرافیان و مافوق‌تان در شما ميبینند و البته، بالفعل کردنِ این ظرفیت‌ در قالبِ تولید محتوا و محصول و انجام صحیح کار.

     

    2. زنان معمولا از «سندروم ایمپاســـتر» رنــج ميبرند

    ایمپاســـتر، یک پدیده روانی اســـت کـــه در آن افراد نميتوانند موفقیت‌هایشان را بپذیرند و بر خلاف آن چه شواهد بیرونی نشان ميدهد کـــه فرد با رقابت و تلاش به موفقیت رسیده، خود فرد تصور ميکند لیاقت موفقیت را ندارد! براین اساس، وقتی به‌لحاظ رتبه شغلی ارتقا می یابند، اعتماد به نفسِ کافی برای رهبری و مدیریتِ تیم‌شان را ندارنـد. مراقبِ این سندروم باشید و اگر دچارش هستید، برای حل آن تلاش کنید.

     

    3. زن و مادر بودن‌تان را فراموش نکنید

    حتی اگر خانواده همراهی دارید و انجام امور خانه و رسیدگی به تغذیه ، بهداشت ، درس ، تربیت و تفریح بچه‌ها، بین شما و همسرتان تقسیم شده، باز هم وظایف سنگینی به‌عنوان همسر و مادر یک خانواده متوجه شماســـت. بر این اساس، ممکن اســـت خیلی وقت‌ها کمبود خواب داشته باشید، دیر به محل کار برسید، نیاز به مرخصی داشته باشید و خلاصه، لازم باشد مافوق یا همکارانتان، از شرایط شما مطلع باشند. در اسرع وقت این کار را انجام دهید تا فشار کمتری در محل کار متحمل شوید و درک و همدلی بیشتری دریافت کنید.

     

    4. صریح و راحت باشید

    متاسفانه انگار زنان، به غیرمستقیم و مبهم حرف زدن عادت دارند. این رویکرد، ميتواند در محل کار تاثیر بدی بگذارد. اگر چیزی در محل کار آزارتان ميدهد، اگر از نکته‌ای شاد و خرسندید، اگر اتفاقی باید بیفتد و کاری باید انجام شود، به جای سکوت، نگاه یا طفره رفتن، راحت و ساده حرف‌تان را بزنید و خواســـته‌تان را مطرح کنید؛ خلاص.

     

    5. خلاق باشید

    یک‌سری باورهای کلیشه‌ای وجود دارد کـــه مدام به زنانِ شاغل تلقین ميکند: مردها در امور مدیریتی، در امور فنی، در امور حسابداری و… از زنان موفق‌ترند. هنوز نتیجه‌ای دالِ بر رد یا تایید این ایده‌ها وجود ندارد اما مهم اســـت به‌جای صرف انرژی بیهوده برای انکارِ این باورها، برای موفقیت به یک تواناییِ زنانه، یعنی ریزبینی و خلاقیت‌تان تکیه کنید تا برای روش و چگونگی انجام امور، راه‌ها و قالب‌های بدیع بیافرینید.

     

     

    به این مطلب چند ستاره امتیاز میدید؟
    هیچ نظری ثبت نشده است
    نظرات این پست غیرفعال هستند.
  • مطالب پربازدید
  •