کسب و کارها

یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ چه مهارت‌هایی باید داشته باشد؟

یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ چه مهارت‌هایی باید داشته باشد؟

دیجیتال مارکتینگ جزء آن دسته از مشاغل است که برای متخصص شدن در آن، باید همه فن حریف باشید و چندین مهارت را همزمان داشته باشید! با گسترش اینترنت و آنلاین شدن کسب و کارها، نیاز بیزینس‌ها به کارشناس دیجیتال مارکتینگ برای استخدام روز به روز بیشتر می‌شود. یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ همه فن حریف، باید به بهترین شکل بتواند با استفاده از ابزارها و مهارت‌هایی که دارد، باعث رشد کسب و کارها شوند. از این رو هرچه مهارت‌های بیشتری را بلد باشید، در این کار موفق‌تر خواهید بود و با سرعت بیشتری رشد خواهید کرد. حالا در این مقاله مهمترین مهارت‌هایی که یک کارشناس مارکتینگ باید داشته باشد را با هم مرور می‌کنیم. همچنین به شما می گوییم بهتر است در چه دوره های بازاریابی دیجیتال شرکت کنید.

 

آشنایی نسبی با زبان انگلیسی

اینجا می‌خواهیم زبان انگلیسی را به عنوان اولین و مهمترین مهارتی که یک دیجیتال مارکتر باید داشته باشد، معرفی کنیم! از آنجایی که دیجیتال مارکتینگ دانشی جدید به حساب می‌آید، با تسلط به زبان انگلیسی می‌توانید ‏‏به به‌روز ترین منابع آموزشی از مقالات گرفته تا ویدیوها و دوره‌های آموزشی دسترسی داشته ‏‏باشید. همچنین آشنایی با زبان انگلیسی برای تولید محتوا هم حسابی به کارتان خواهد آمد چون ‏‏دسترسی به مقالات دست اول را برای شما آسان‌تر خواهد کرد. ‏

 

مهارت کار تیمی

به عنوان یک کارشناس دیجیتال مارتکینگ باید مهارت این را داشته باشید که در یک تیم به خوبی ‏بتوانید با همکارانتان تعامل کنید. برای مثال در مسیر راه‌اندازی و اجرای کمپین‌های تبلیغاتی هر ‏عضوی از تیم، مسئولیت مشخصی را بر عهده می‌گیرد و معمولا کارهای مختلف تیم به هم وابسته‌اند. ‏پس داشتن مهارت کار تیمی برای پیشبرد اهداف یک کسب و کار ضروری و مهم است.‏

یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ چه مهارت‌هایی باید داشته باشد؟

بازاریابی محتوا

حالا برویم سراغ مهارت‌های فنی این شغل! شاید بتوان گفت بازاریابی محتوا پایه و اساس دیجیتال مارکتینگ محسوب می‌شود! چرا که اصلا فعالیت های دیجیتال مارکتینگ بدون وجود “محتوا” اصلا امکان پذیر نیست. از نوشتن پست‌های وبلاگ گرفته تا صفحات محصول یک فروشگاه آنلاین، تبلیغات و پست‌های شبکه‌های اجتماعی همگی به محتوا وابسته‌اند. در واقع محتوا و اینکه چطور بتوانیم از محتوا در راستای فروش بیشتر و اهداف کسب و کارمان استفاده کنیم، جزء مهمترین فعالیت های دیجیتال مارکتینگ به حساب می‌آید.

 

تحقیق کلمات کلیدی

در دیجیتال مارکتینگ، مبحثی داریم به اسم تحقیق کلمات کلیدی که مرحله اول بازاریابی محتوا و به ر کلی هر فعالیت بازاریابی است. معمولا افراد قبل از شروع نوشتن مقالات و تولید محتوا برای صفحات محصول، باید با تحقیق کلمات کلیدی، ‏مشخص کنیم که دقیقا کلیدواژه‌های اصلی مقاله‌ی ما چیست، قرار است درباره چه موضوعی حرف بزنیم یا چه محصولی را به فروش برسانیم. از طرفی کیورد ریسرچ کمک می‌کند که مخاطب و نیازهایش را بشناسیم و در تبلیغات و اهداف مارکتینگ بیزینس‌مان، آن ها را در نظر بگیریم و بر اساس آنها قدم‌های بعدی را بچینیم. پس کیورد ریسرچ هم از اساسی‌ترین مهارت‌هاییست که باید یاد بگیریم. مهمترین ابزارهایی که می‌توانید از طریق آن تحقیق کلمات کلیدی انجام دهید عبارتند از کیورد پلنر (Keyword Planner)، کی دبلیو فایندر (KWfinder)، کیوردتولز  (Keywordtools.io)‎ و رنک ترکر(Rank Tracker).‎

 

سئو و بهینه سازی سایت

یکی از مهمترین اهداف بازاریابی دیجیتال این است که به سایت کمک کند که جایگاه ‏بهتری در گوگل به دست بیاورد. در واقع برای داشتن یک سایت موفق، باید اصول سئو را رعایت کنیم. ‏سئو به مجموعه فعالیت‌هایی که برای بهبود وضعیت سایت و افزایش جایگاه سایت در موتورهای ‏جستجو مثل گوگل گفته می‌شود و یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ باید با سئو داخلی، سئو خارجی و سئوی ‏تکنیکال آشنا باشد.

 

تبلیغات کلیکی

به عنوان یک دیجیتال مارکتر باید با ‏انواع تبلیغات آنلاین آشنا باشید و ابزارها و پتلفرم‌های داخلی و خارجی تبلیغات را بشناسید. گوگل ادز از معروفترین پلتفرم‌های تبلیغات آنلاین در دنیاست به سایت‌ها کمک می‌کند با پرداخت مبلغی به ازای هر کلیک، سایت در نتایج ‏جستجوی گوگل در رتبه‌های بالا نمایش داده شود. این ابزار توسط خود گوگل معرفی شده است. ‏در ایران هم پلتفرم‌های تبلیغات کلیکی مختلفی وجود دارد، مثل یکتانت که آشنایی با آنها برای تبلیغات کلیکی حسابی به شما کمک می‌کند. تبلیغات اپلیکیشن، پوش نوتیفیکشن، ایمیل، ‏پیامک هم از دیگر انواع روش‌های تبلیغات آنلاین است که در کمپین‌های تبلیغاتی کاربرد زیادی خواهند داشت. راستی اگر می خواهید گوگل ادز را کامل یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم در دوره تبلیغات گوگل نوین شرکت کنید. در این دوره صفر تا صد این روش تبلیغاتی را یاد میگیرید.

یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ چه مهارت‌هایی باید داشته باشد؟

آشنایی با شبکه های اجتماعی و روش های تبلیغات در آنها

سوشال مدیا مارکتینگ یا بازاریابی شبکه‌های اجتماعی هم جزء در دسترس‌ترین روش‌های دیجیتال مارکتینگ به شمار می‌رود و شما در جایگاه یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ باید انواع شبکه‌های اجتماعی را بشناسید، نحوه ارتباط گرفتن با افراد تاثیرگذار یا همان اینفلوئنسرها را بدانید و با راه‌اندازی کمپین‌های تبلیغاتی در سوشال مدیا آشنا باشید. اگر دوست دارید اینستاگرام را که مهم ترین شبکه اجتماعی در ایران است یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم سرفصل های دوره آموزش کسب درآمد از اینستاگرام نوین را حتما مشاهده کنید.

 

آنالیز و تحلیل داده ها

بعد از مهارت در بخش‌های مختلف بازاریابی دیجیتال، کار اصلی یک دیجیتال مارکتر این است که بتواند این فعالیت‌ها را بسنجد، نتایج آن را ارزیابی کند و برای قدم‌های بعدی از داده‌ها به درستی استفاده کند. در دنیای دیجیتال مارکتینگ این کار را می‌توانید با ابزارهایی مثل سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس انجام دهید. این دو ابزار از ابزارهای خود گوگل هستند که به ترتیب برای بررسی وضعیت وبسایت و آنالیز ورودی‌های سایت و نتایج کمپین‌ها استفاده می‌شوند.

 

اگر می‌خواهید به عنوان یک دیجیتال مارکتر مشغول به کار شوید و یا این مهارت کاربردی را برای توسعه کسب و کار خودتان یاد بگیرید، پیشنهاد می‌کنیم فرایند یادگیری‌تان را از یک دوره آموزشی جامع و عملی شروع کنید. دوره‌ها و منابع مختلف به شما کمک می‌کنند که دانش پایه‌تان قوی شود و درک درستی نسبت به دیجیتال مارکتینگ و شاخه‌های مختلف آن به دست آورید. در کنار دوره‌های آموزشی بازاریابی دیجیتال، کارآموزی هم می‌تواند به یادگیری شما کمک کند و پیش زمینه‌ی ورودتان به بازار کار شود.

 

 

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا