مهارت های زندگی

گیاهان آپارتمانی مقاوم به آفت

گیاهان آپارتمانی مقاوم به آفت

گیاهان آپارتمانی، گیاهانی هستند که در فضای بسته خانه به خوبی رشد می کنن و کاملا مناسب شرایط محیطی خانه و آپارتمان هستند و با نور کم و دمای متغیر و کاهش رطوبت کنار می آیند. این گیاهان باعث زیبایی و جلوه بخشیدن به فضای خانه و ایجاد حس و حال خوب در ما می شوند. در این مقاله ما می خواهیم به شما کمک کنیم گیاهان آپارتمانی را برای خود تهیه کنید که در برابر آفت مقاوم هستند و از بین نمی روند.

گیاهان آپارتمانی مقاوم به آفت

معرفی گیاهان آپارتمانی مقاوم

گیاهان بی نهایت نسبت به شرایط محیطی حساس هستند و اگر گیاهی که دارید مناسب با شرایط محیطی که در آن هستید نباشد از بین می رود. برخی گیاهان نیاز به آب فراوان دارند و اگر بهشون به اندازه نیاز آب ندید گیاه از بین می رود و اگر به گیاهی که به هفته ای یک بار آب نیاز دارد زیاد آب دهید هم زود از بین می رود. پس باید تمام شرایط نگهداری از گیاه آپارتمانی را بررسی کنید و بهترین گیاه را برای محیط آپارتمان خود تهیه کنید.

گیاهان آپارتمانی مقاوم به آفت

انواع گیاهان آپارتمانی مقاوم

1. گیاهان آپارتمانی مقاوم به خشکی

گیاهان آپارتمانی مقاوم به خشکی گیاهانی هستند که در برابر آبیاری کم مقاوم هستند و اصولا هر چقدر کم به آن ها آب بدهید دیرتر یا اصلا خراب می شوند. این گیاهان مناسب شرایطی است که در آن رطوبت کم است. اما باید بدانید نباید این گیاهان را خیلی در شرایط خشکی بذارید. پس اگر فراموش می کنید به گیاهتان آب بدهید و یا مسافرت های طولانی می روید این گیاهان برای شما بسیار مناسب است.گیاهانی چون: سانسوریا، پوتوس، زاموفیلیا، کاکتوس.

2. گیاهان آپارتمانی مقاوم به گرما

تو شرایط گرمسیری گیاهانی نیاز است که به گرما مقاوم باشند و از گرمای زیاد خراب نشوند، در محیط های گرم به علت گرمای زیاد نیاز است گیاهان مناسب با آن شرایط را نگهداری کنید. گیاهانی چون:کروتن، شفلرا، کالانکوئه، افوربیا.

3. گیاهان آپارتمانی مقاوم به سرما

در سرما و کاهش دما و کم بود تابش نور خورشید باید از گیاهانی استفاده و نگهداری کنیم که نسبت به این شرایط مقاوم هستند و از بین نمی روند. گیاهانی چون: بنفشه آفریقایی، کوکب، گل سیکلامن.

4. گیاهان آپارتمانی مقاوم به آفت و بیماری

گیاهان آپارتمانی بخاطر ژنتیک شان در برابر آفت و بیماری ها مقاوم هستند، یا بیمار نمی شوند یا اگر هم بیمار شوند زود خوب می شوند و علائم شدیدی را نشان نمی دهند. این گیاهان تنها به علت ژنتیک شان مقاوم نیستند و می توان به موادی هم که گیاه مصرف می کنه هم اشاره کرد که باعث مقاومتش در برابر آفت و بیماری می شود. گیاهانی چون: کراسولا، نخل ماداگاسکار، آگلونما، سانسوریا و…

گیاهان آپارتمانی مقاوم به آفت

معرفی گیاهان آپارتمانی مقاوم به آفت

۱. زامیفولیا یا زاموفیلیا 

زاموفیلیا یکی از گیاهان بومی جنوبی و شرقی آفریقا است. گیاه زاموفیلیا در زمین دارای ریشه های غده ای شکلی است که به آن ریزوم می گویند.  ساقه های گوشتی شکلی است که با نگهداری آب درون خود این گیاه را جزو گیاهان مقاوم و در دسته گیاهانی که به آب کم نیاز دارد قرار داده است. گیاه زاموفیلیا با نور متوسط بهتر رشد می کند و در برابر تغییرات دما مقاوم است. این گیاه به آبیاری هر ۱۰ یا ۱۴ روز نیاز دارد. این گیاه بسیار سمی است و باید مراقب باشید کودک یا حیوان خانگی تان آن را در دهانش نگذارد.

گیاهان آپارتمانی مقاوم به آفت

۲. سانسوریا 

گیاه سانسوریا مقاوم به آب کم و نور کم و غیر مستقیم است و از گیاهان بومی آفریقا، ماداگاسکار و جنوب آسیا است. در روز های گرم سال هفته ای یک بار به آب نیاز دارد و در روز های فصل سال هر دو هفته یک بار به آب نیاز دارد. این گیاه دارای چهار نوع است که هر چهار نوع آن مقاوم در برابر شرایط آپارتمانی است: سانسوریا شمشیری، سانسوریا ابلق، سانسوریا پا کوتاه، سانسوریا مهتابی. این گیاه بهترین و مناسب ترین گیاه برای نگهداری در آپارتمان است. مانند زاموفیلیا سمی است اما نه شدید و در صورتی که برگ ها بدون پوست با بدن در تماس قرار بگیرید ضرر دارد.

گیاهان آپارتمانی مقاوم به آفت

۳. پوتوس

از مقاوم ترین و قشنگ ترین گیاهان آپارتمانی، گیاه پوتوس ایت که جزو گیاهان بومی جزایر سلیمان و جنوب شرقی آسیا است. این گیاه در نور کم به خوبی رشد می کند و گیاهی رونده است. آبیاری این گیاه در فصول سرد هفته ای یک بار و در فصول گرم هر ۵ روز نیاز به آب دارد و باید این را به یاد داشته باشید که بین آبیاری ها باید حتما سطح خاک خشک شده باشد. این گیاه نیز سمی است و باید مراقب باشید کودک یا حیوان خانگی تان آن را در دهانش نگذارد وگرنه دچار حساسیت می شوند.

گیاهان آپارتمانی مقاوم به آفت

۴. آگلونما 

آگلونما گیاهی بومی در جنوب شرق آسیا می باشد که آگلونما بلک از گونه های بسیار کقاوم در برابر شرایط محیطی است. نور متوسطی نیاز دارد و در آبیاری آن در فصول گرم یکبار در هفته است. گیاه آگلونما خاصیتی که دارد این است که تصفیه کننده است و محیط را از مواد آلوده دور و پاک می کند.

گیاهان آپارتمانی مقاوم به آفت

۵. لیندا

گیاه لیندا از گیاهان بومی مناطق خشک مکزیک است. این گیاه به علت داشتن ساقه ضخیم و غده ای شکلی که دارد آب و رطوبت را به خوبی در خودش نگه میدارد و در برابر آب کم بسیار مقاوم است. این گیاه در برابر نور کم هم رشد می کند و کاملا مناسب با شرایط آپارتمانی است.

گیاهان آپارتمانی مقاوم به آفت

۶. دراسنا کامپکت

این گیاه مقاوم در برابر نور کم و غیر مستقیم است هر ۱۰ الی ۱۴ روز نیاز به اب دارد و بین آبیاری ها حتما باید سطح خاک خشک باشد. از ویژگی های مهم این گیاع این است که همیشه سبز است و به همین علت مناسب برای آپارتمان و محیط اداری است. خاصیت تصفیه کنندگی دارد و محیط را از آلودگی پاک می کند.

گیاهان آپارتمانی مقاوم به آفت

۷. آنتوریوم

گیاه آنتوریوم از گیاهان مقاوم در محیط آپارتمانی است که در نور کم هم رشد می کند و زنده می ماند. آبیاری گیاه آنتوریوم به این صورت است که در فصول گرم هفته ای دو بار و در فصول سرد هفته ای یکبار به آب نیاز دارد.

گیاهان آپارتمانی مقاوم به آفت

۸. کاکتوس

کاکتوس ها از جمله گیاهانی هستند که با مقدار نور کم رشد می کنند و به آبیاری زیاد هم نیازی ندارند و آبیاری زیاد باعث از بین رفتن این گیاه می شود. پس بهترین گیاه برای افرادی است که فراموش می کنند به گیاهشان آب بدهند.

گیاهان آپارتمانی مقاوم به آفت

۹. برگ انجیری

گیاه برگ انجیری به میزان نور کم  متوسط نیاز دارد و آبیاری آن می تواند هفته ای یکبار باشد. این گیاه زیباترین و مناسب ترین گیاه برای دیزاین و دکوراسیون منزل و میحط کار است و بهتر است در محیط مرطوب نگهداری شود تا همیشه سر حال و تازه باشد.

گیاهان آپارتمانی مقاوم به آفت

۱۰. برگ عبایی

میزان نوری که گیاه برگ عبایی نیاز دارد غیر مستقیم است و آبیاری آن هم باید به صورت متوسط باشد. این گیاه در برابر نور کم بسیار مقاوم است و رشد می کند و زنده می ماند.

گیاهان آپارتمانی مقاوم به آفت

 

بیشتر بخوانید:

روش های نگهداری و پرورش گیاهان پیچک در آپارتمان

معرفی گیاهان آپارتمانی که هوا را تصفیه می کنند

به این مطلب چند ستاره امتیاز میدید؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا