چطور با تصمیماتی که مخالف هستید کنار بیایید؟
چطور با تصمیماتی که مخالف هستید کنار بیایید؟
بسیاری از اوقات پیش می آید که با نظر و تصمیم مخالف دیگران روبرو می شویم، در این موقع شما چه کارها و برخوردهایی انجام می دهید؟ مخالفت کردن با تصمیم جدید چه از روی عمد و چه غیر عمد میتواند به بهای شغلتان تمام شود. از خودتان بپرسید آیا به شرکتی که در آن کار میکنید اعتماد دارید یا خیر؟ در صورتی که حس میکنید تیم مدیریتی شرکت در تصمیم گیریها ضعیف عمل میکند بهتر است در جست و جوی شغل دیگری باشید.
چطور با ارده مخالف مان موافقت کنیم؟
در جست و جوی یافتن عواملی باشید که تا این لحظه توجهی به آنها نداشتهاید ولی سبب میشوند شرکت عملکرد بهتری داشته باشد. به علاوه درباره تمام عواملی که موجب میشوند با این تصمیم مخالفت داشته باشید با خودتان رو راست باشید و تمام جوانب آنها را در نظر بگیرید. بعد از این موضوع که متوجه دلیل تصمیمگیری شدید راحتتر با این قضیه کنار خواهید آمد و میتوانید اعضای تیم را در مسیر جدید هدایت کنید. این رویکرد از دو جنبه برای شما و اعضای تیمتان اهمیت خواهد داشت:
چطور با ارده مخالف مان موافقت کنیم؟
شماره یک: عملکرد انسان متأثر از ایمانهایش است
این موضوع که اشخاص تیم تا چه حدی برای حل مشکلات تلاش میکنند ارتباط مستقیمی با تعهدشان به تصمیم گرفته شده دارد. اغلب در این شرایط هر مشکلی که پیش بیاید همه تصمیم اولیه را مقصر میدانند و تلاشی برای حل مشکل نمیکنند چون که انگیزهای ندارند. ولی چنانچه به تصمیم اولیه اعتقاد داشته باشند همهی تلاششان را برای برطرف کردن مشکل انجام خواهند داد. ایمان داشتن به درستی یک تصمیم اعتمادبهنفس اعضای تیم را بالا میبرد و روی عملکردشان اثر میگذارد.
شماره دو: آمادگی برای مشکلات به حل آنها یاری تان می کند
فهرستی از استدلال های قانع کننده بسازید، این فهرست به علاوه یاری تان می کند طرز نگاه بهتری درباره موضوع داشته باشید و در صورت بروز مشکل راه حل بهتری برای آن بیابید. تلاش کنید موضوع را از نگاه و طرز نگاه همه بررسی کنید. احتمالاً عواملی غیر از آنچه در نظر گرفته بودید روی عملکرد شرکت مؤثر هستند. هنگامی که تصمیمی را پذیرفتهاید می بایست به درست بودن آن ایمان داشته باشید تا انگیزهی بیشتری برای حل مشکلات داشته باشید.
چطور با ارده مخالف مان موافقت کنیم؟