دریاچه ی چورت کجاست؟ امکانات ، جاده و عکس ها
دریاچه ی چورت یکی از جذاب ترین و شگفت آور ترین جاذبه های ایران است که بر اثر یک حادثه طبیعی ینی زلزله بوجور آمده است.این دریاچه دارای ماهی های زیادی است که میتوان براحتی ماهی گیری کرد ولی شنا در این دریاچه خطرناک است.اندازه ی آن حدودا دو و نیم هکتار تخمین زده شده است.
همانطور که میبینید عم این دریاچه در مقابل با دیگر دریاچههای طبیعی ایران بسیار کوتاه است، اما شرایط خاصی که در منطقه حکمفرما است، باعث پدید آمدن اکوسیستم زیبا و دیدنی شده است که نمیتوان به سادگی از آن گذشت. قرار گرفتن این دریاچه در میان درختان سرسبز و جنگلهای انبوه محل مناسبی را برای اسکان چند ساعتهی مسافران فراهم اورده است.
دسترسی به روستا چورت
چورت روستای کوچکی است در دل کوهستان و برای رفتن به آن باید از ساری به سمت کیاسر رفت. برای رفتن به کیاسر باید وارد جاده سمنان بشوید. پلیس راه ساری را که پشت سر بگذارید جنگلهای ساکت و آرام سالاردره شروع میشوند. بعد از ۲۰ دقیقه که از ساری دور شدیم، به دوراهی سد شهید رجایی و کیاسر می رسیم.
سد شهید رجایی که محلیها به آن سلیمان تنگه هم میگویند، خودش از زیباییهای اطراف ساریست. بعد از سد سلیمان تنگه تا کیاسر کمتر از یک ساعت راه است البته شاید راه بیشتر از یک ساعت به نظر برسد که دلیلش هم کوهستانی و پیچ در پیچ بودن مسیر است.
بعد به روستای چورت میرسید. از روستا تا دریاچه با ماشین ۲۰ دقیقه راه است. اسم اصلی چورت دریاچه میانشه است، ولی چون آخرین روستای مشرف به دریاچه، اسمش چورت است؛ این اسم را رویش گذاشتهاند.
بهترین زمان برای سفر
فصلهای بهار، تابستان و پاییز بهترین زمان برای دیدار از دریاچهی چورت هستند. با این وجود اگر تحمل سرمای زمستان را داشته باشید و بتوانید با سختی مسیر نیز کنار بیایید، قطعا با حال و هوای متفاوتتری در این فصل از این دریاچه دیدن خواهید کرد. اگر در تورها ثبت نام کنید در این مورد کمک زیادی به شما میکنند.
یکی از دلایل سفر برای خیلیها ماهیگیری است. هم میشود کنار دریاچه چادر زد و هم قلاب را به امید اینکه ماهیای به سرش گیر کند به آب انداخت.
بعضیها میگویند اهالی روستا این ماهیها را به داخل آب انداختهاند و برخی دیگر میگویند پرندههای دریایی این ماهیها را به اینجا منتقل کردهاند. اینطوری که تخم ماهیها به پر پرندهها گیر میکند و وقتی به جای جدید میروند همان تخم را با خودشان میبرند.
به خاطر وجود تنههای درخت نباید در این دریاچه شنا کرد و عمق آن هم مشخص نیست. به جای شنا در اطراف پیاده روی یا قایق سواری کنید و در جنگل ساکت اینجا قدم بزنید.
مطالب بیشتر:
سفر به روستای مازیچال رویایی ترین جاذبه توریستی ایران
سفر به جواهرده بهشت رویایی و بی نظیر در مازندران
دشت دریاسر تنکابن | راهنمای سفر به بهشت اردیبهشتی