جامعه شناسی,روان شناسی

معضلی به نام راضی نگه داشتن دیگران را کنار بگذاریم

معضلی به نام راضی نگه داشتن دیگران را کنار بگذاریم

این که به دیگران خوبی و نیکی کنیم امری بسیار پسندیده است، اما به شرطی که سعی نکنیم همیشه و همه جا دیگران را از خودمان راضی نگه داریم. شاید ندانید و شاید هم یکی از عادت های شما باشد، اما نوعی بیماری است! همیشه راضی نگه داشتن دیگران و نگه داری از اوضاع به هر قیمتی، بیماریست! چند چیز وجود دارد که ما در امروز قصد داریم تا شما را آشنا سازیم.

 

طبعا داشتن نوعی شخصیت خوب که رفاه مردم برایش اهمیت دارد خوب است و لازم به ذکر است که این افراد، از افرادی که هرگز قصد ناامید کردن دیگران را ندارند، جدا اند.

 

راضی نگه داشتن دیگران، هلن اودسکی، یک روانشناس ونویسنده در شیکاگو بیان کرد که شخصیت قبلی اش طوری بود که، هنگامی که هیچ کس از او در خواست کمک نمی کرد، او به انها کمک میکرد ولی هیچ وقت و توسط هیچ کس، از او قدردانی نمی شد.

 

افرادی که رفاه مردم برای آنها مهم است میترسند که اگر به انها کمک نکنند ممکن است دوست داشته نشود.

معضلی به نام راضی نگه داشتن دیگران را کنار بگذاریم

از همین امروز عادت راضی نگه داشتن دیگران را ترک کنید

به گزارش نیک شو، تا اینجای مطلب با پیشگفتار این عادات عجیب را معرفی کردیم و حالا در ادامه 4 راه وجود دارد که ما شما را با آنها آشنا میکنیم. شما میتوانید با چند مرحله کوتاه اعتماد به نفستان را تقویت کنید و با شادی و آرامش زندگی تان را سپری کنید.

 

1-دکمه مکث را فشار دهید

افرادی که مدام به فکر راضی کردن دیگران هستند، از ناراحت کردن دیگران نفرت دارند. برای ترک این عادت کافیست که از این جمله استفاده کنید، (اجازه دهید تا من برنامه های خودم را چک کنم سپس مزاحم شما خواهم شد) با استفاده از این جمله شما می توانید خوب فکر کنید و ببینید که آیا انرژی و وقت انجام دادن آن کار را دارید یا خیر و سپس کاری را که به شما پیشنهاد شده را انجام دهید.

 

2-به هیچ وجه احساس گناه در قبال خواسته ایی نداشته باشید

وقتی دوستتان از شما درخواستی دارد از خودتان بپرسید که مثلا، چرا باید پروژه ایی را که دوستتان از شما در خواست کمک و انجام دادنش را داده را باید انجام و دهید و اگر انجام ندادید (شاید کاری برایتان پیش آمد و…)احساس پشیمانی و گناه میکنید؟

 

Odessky می گوید: “اگر از انجام کاری احساس پشیمانی و گناه کردید، در خواست طرف مقابل تان را رد کنید” البته لازم به ذکر است که احساس گناه وپشیمانی همیشه بد نیست و در بیشتر مواقع خیلی خوب است و می تواند ما را مجبور به کاری که نمی خواستیم انجام دهیم کند، مانند تماس گرفتن با مادرتان.

معضلی به نام راضی نگه داشتن دیگران را کنار بگذاریم

3-باترس مبارزه کنید

به هیچ وجه و هیچ زمان از انجام ندادن کاری ترس نداشته باشید چرا که ترس باعث ضعف شما میشود. تامل کنید که اگر برای خودتان وقت بگذارید چه اتفاقی خواهد افتاد؟ اگر شما تصمیم بگیرید که به کلاس های کاراته شرکت کنید همسرتان شمارا طلاق خواهد داد؟خب یقینا که هیچ اتفاقی پیش نخواهد امد و جای هیچ نگرانی نیست.

 

4-از کم به زیاد شروع کنید

حتما هر هدفی که دارید انجام خواهند شد ولی هرکاری نیاز به صبر دارد و فقط کافیست که صبر داشته باشید تا به تمام خواسته هایتان دست پیدا کنید.روزانه به مدت 15 دقیقه پیاده روی کنید و با همسرتان در آخر هر هفته چند ساعتی را بیرون از خانه بگذرانید.

 

و در آخر لیستی تهیه نمایید و تمام کارهای روزانه تان را درون آن یادداشت کنید و آنرا ارزیابی کنید و بسنجید که چه کاری انجام دهید بیشتر موفق خواهید شد.

 

با انجام این کارها شما مرزهای سالمی را برای خود ایجاد خواهید کرد و این مرزها از شما مراقبت خواهند کرد. (امیدواریم اگر این عادات را دارید کنار بگذارید و بیخود رودربایستی نکنید که پس فردا پشیمون شید و بگید، نشد داداش موندم تو رودربایستی!)

 

 

به این مطلب چند ستاره امتیاز میدید؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا