سفر و گردشگری

مجسمه اتحاد هند | بلندترین مجسمه جهان

مجسمه اتحاد هند | بلندترین مجسمه جهان

تندیس اتحاد دو برابر بلندتر از مجسمه مشهور «آزادی» اســـت.

مجسمه اتحاد هند | بلندترین مجسمه جهان

مجسمه اتحاد در هندوستان کـــه به تازگی رونمایی شده توانسته عنوان بلندترین مجسمه و تندیس دنیا را از آن خود کند. تندیس اتحاد Statue of Unity با ارتفاع ۱۸۲ متر بلندترین مجسمه جهان اســـت. این مجسمه به افتخار والابای پاتل یکی از پدران بنیانگذار هند ساخته شده‌اســـت. این تندیس عظیم در جزیره‌ای در رودخانه، رو به سد نارمادا در نزدیکی راجپیپلا در ایالت گجرات هند واقع اســـت.

مجسمه اتحاد هند | بلندترین مجسمه جهان

ارتفاع تقریبی تندیس‌های مهم:

۱. تندیس اتحاد ۲۴۰ متر (شامل ۵۸ متر پایه)

۲. تندیس بهار معبد بودا ۱۵۳ متر (شامل ۲۵ متر پایه و ۲۰ متر تخت)

۳. تندیس آزادی ۹۳ متر (شامل ۴۷ متر پایه)

۴. یادمان مام ميهن فرامي‌خواند ۸۷ متر (شامل ۲ متر پایه)

۵. تندیس مسیح ۳۸ متر (شامل ۸ متر پایه)

۶. تندیس داوود ۷.۷ متر

مجسمه اتحاد هند | بلندترین مجسمه جهان

اطلاعات خلاصه :

ارتفاع  مجسمه: ۱۸۲ متر (۵۹۷ فوت)

همراه با پایه: ۲۴۰ متر (۷۹۰ فوت)

آغاز ساخت ۳۱ اکتبر ۲۰۱۴

تاریخ افتتاح ۳۱ اکتبر ۲۰۱۸

 

سردار والابای پاتل به عنوان «مرد آهنین هند» شناخته مي‌شود. او یک رزمنده راه آزادی، فرمانده ارشد و یکی از بنیانگذاران جمهوری هند بود. والابای پاتل در جریان اســـتقلال هند، نقش بزرگی در اتحاد ۵۰۰ ایالت خودمختار و تشکیل کشور هند داشته و سپس به عنوان اولین قائم مقام نخست‌وزیر کشور هند به ایفای نقش پرداخت.

 

این تندیس با پایه آن ۲۴۰ متر ارتفاع دارد و با ترکیبی از فولاد و برنز ساخته شده‌اســـت. این مجسمه دو برابر مجسمه آزادی در آمریکا ارتفاع دارد و پیش از آن عنوان بلندترین مجسمه جهان به مجسمه ۱۵۳ متری تندیس بهار معبد بودا واقع در معبد بهاری چین تعلق داشت.

 

این بنای یادبود همراه با محیط اطراف آن بیش از ۲۰٬۰۰۰ متر مربع را اشغال کرده‌اســـت و توسط یک دریاچه مصنوعی ۱۲ کیلومتر مربعی احاطه شده. این مجسمه توسط لارسن اند توبرو ساخته شده‌اســـت کـــه قراردادی به مبلغ ۲٬۹۸۹ ميلیون روپیه (۴۲۰ ميلیون دلار آمریکا) برای طراحی و ساخت و ساز و تعمير و نگهداری در اکتبر ۲۰۱۴ منعقد کرد. ساخت بنا در ۳۱ اکتبر ۲۰۱۴ آغاز و در اواسط ماه اکتبر ۲۰۱۸ اتمام یافت. مجسمه توسط رام وی. سوتار طراحی شده و توسط نخست‌وزیر هند، نارندرا مودی در ۳۱ اکتبر ۲۰۱۸ در سالگرد تولد پاتل افتتاح شد.

مجسمه اتحاد هند | بلندترین مجسمه جهان

مواد به کار برده شده در این تندیس اسکلت فولادی، بتن مسلح، برنز روکش اســـت.

 

مجسمه «اتحاد» در جزیره کوچک «سادهوبِت» نزدیک سد «سردار سارووار» در منطقه نارمادای گوجَرات به ارتفاع دوبرابر مجسمه آزادی آمریکا ساخته شده اســـت.طراحان برای ساخت این مجسمه از ميان ۲۰۰۰ عکس از «سردار پاتل»، یکی را به عنوان مدل مجسمه انتخاب کرده و عکس دوبُعدی را به صورت مجسمه سه‌بُعدی خلق کردند.

 

این مجسمه توسط مجسمه‌ساز معروف هند «رام سوتار» طراحی شده و شرکت «لارسن و توربو» مجری این طرح بوده اســـت.

 

«پاتل» اولین نخست‌وزیر هند مستقل بود کـــه توانست ۵۰۰ ایالت شاهزاده‌ای را در اتحادیه هند ادغام کند. او همچنین ایالت‌های «جوناقات» به رهبری «نواب» و «حیدرآباد» به رهبری «ناظم» را کـــه هر دو نمي‌خواســـتند ایالت‌هایشان در هند ادغام شوند، مجبور به ضميمه شدن به خاک هندوستان کرد. این مراسم مصادف بود با صد و سی و چهارمين سالگرد تولد «پاتل» کـــه در هندوستان به لقب «مرد آهنی هند» شناخته مي‌شود.

 

در تصویر زیر عکسی از این مجسمه در حالتی مقایسه‌ای با دیگر مجسمه‌های مشهور و بزرگ دنیا و مشخصات و خصوصیات و مصالح به کار رفته در آن و نیز ميزان اســـتحکام آن در برابر زلزله و دیگر اطلاعات در مورد این مجسمه آورده شده اســـت.

مجسمه اتحاد هند | بلندترین مجسمه جهان

در «اتحاد» ۵۷۰۰ تن فولاد، ۲۲۵۰۰ تن سیمان، ۱۸۵۰۰ تن ميلگرد فولادی، یک ميلیون و هشتصد و پنجاه هزار کیلو گرم روکش برنزی به کار رفته اســـت. همچنین در توضیحات عکس زیر آمده کـــه در ارتفاع ۱۵۳ متری این مجسمه مکان بازدید با گنجایش هر بار ۲۰۰ نفر وجود دارد. این مجسمه همچنین قدرت مقاومت در برابر باد با شدت ۶۹ متر/ثانیه، لرزش و زلزله را داراســـت. روزانه ۱۵ هزار نفر مي‌توانند از آن دیدن کنند. در این پروژه ۳۴۰۰ کارگر و ۲۵۰ مهندس مشارکت داشته‌اند.

 

همچنین در تصویر زیر عکس ۵ مجسمه بلند دنیا با ميزان متراژ و نیز سال ساخت آنها نشان داده مي‌شود.

مجسمه اتحاد هند | بلندترین مجسمه جهان

جزیره سادهو بت با یک پل به سمت دیگر رودخانه متصل مي شود.این پروژه برای هندی ها 420.000.000 دلار هزینه داشت و برای ارتقاء گردشگری قرار اســـت تو پایه همين مجسمه یک باغ و هتل و مرکز تفریحی در آینده ساخته ميشود.نقطه ضعف این منطقه گردشگری اینست کـــه باید 250 کیلومتر تا مجسمه اتحاد از شهر الله آباد مسیر طی کنید و مشکلاتی برای ساکنین بومي این منطقه کـــه تعداد آنها به 200 خانواده ميرسد بوجود آورده و دولت هند ضرر و زیان این خانواده ها را کامل نداده اســـت. «مرد آهنین هند» توانست 500 ایالت کـــه برای خودشان خودمختار شده بودند را متحد کنند ولی نتوانست نخست وزیر شود و جواهر لعل نهرو نخست وزیر شد.

مجسمه اتحاد هند | بلندترین مجسمه جهان

 

مطالب بیشتر:

قبرستان خالد نبی و قبرهایی به شکل آلت تناسلی در گنبد کاووس +عکس

عکس های دیده نشده از مقبره فرعون در اهرام ثلاثه

 

 

به این مطلب چند ستاره امتیاز میدید؟

حمید جعفری

حمید جعفری فعال حوزه محتوا و سئو و مدیر سایت نیک شو ، امیدوارم محتوای این سایت راهی باشد برای زندگی بهتر و لذت بخش تر ......

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا