آموزش اینترنت

لزوم بازدید از صفحه چندم نتایج گوگل

لزوم بازدید از صفحه چندم نتایج گوگل

لزوم بازدید از صفحه چندم نتایج گوگل

تقریبا همه کاربران وقتی در گوگل جستجو می کنند روی اولین یا دومین نتیجه ظاهر شده در صفحه اول کلیک می کنند و کمتر کسی است که سراغ صفحات بعدی برود. گوگل تنها موتور جست و جوی عرصه اینترنت نیست، اما به جرات مي توان گفت با اختلاف قابل توجهی در رده اول قرار دارد. این سایت همراه با زیرمجموعه های آن، رتبه اول الکسا در دنیا را دارد. یعنی دامنه Google.com پربازدیدترین سایت دنیاست. البته این نرخ بازدید صرفاً متعلق به جستجوگر گوگل نیست و تمام زیرمجموعه های آن را دربر مي گیرد.

 

چرا نباید به نتایج صفحه اول اکتفا کنیم؟

گوگل تلاش مي کند تا بهترین نتایج را بر اساس الگوی خود نمایش دهد. گاهی پیش مي آید به دنبال مطلبی مي گردید که در یک صفحه اینترنتی «غیر استاندارد» از نظر گوگل وجود دارد! به همين خاطر، گوگل آن را در صفحات چندن خود نمایش مي دهد. در صورتی که آن مطلب، بهترین نتیجه جست و جوی شماست.

 

گوگل چطور نتایج را به ما نمایش مي دهد؟

هنگامي که به دنبال یک یا مجموعه ای از کلیدواژه ها در گوگل مي گردیم، در بانک اطلاعات (دیتابیس) خود، به دنبال آن ها مي گردد. اما آنچه مهم است، شیوه نمایش نتایج مورد جستجوست. مثلاً اگر شما کلید واژه «تهران» را جستجو کنید، گوگل به شما پاسخ مي دهد حدود ۲۶۰ ميلیون صفحه اینترنتی وجود دارند که این کلمه در آن ها به کار رفته است. گوگل بر چه اساسی آن ها را ترتیب مي دهد؟

 

الگوریتم گوگل، تلاش مي کند تا معتبرترین و بهترین نتایج را ابتدا نشان دهد. الگوریتم گوگل محرمانه است تا طراحان و مدیران سایت، با استفاده از آن نتوانند سایت خود را به صورت غیرواقعی بهتر جلوه دهند. اما نکاتی از این الگوریتم شناخته شده و به صورت عام با عنوان سئو (SEO = Search Engine Optimization) شناخته مي شــود.

 

گوگل چطور کار مي کند؟

زمانی که یک سایت اینترنتی متولد مي شــود یا محتوای جدیدی در یک وب سایت قرار مي گیرد، گوگل به سراغ آن رفته و محتوای موجود در آن را ایندکس مي کند. ایندکس یا نمایه شدن، به ذخیره سازی صفحات در حافظه گوگل گفته مي شــود. پس از آن، گوگل بر اساس الگوریتمي، به هر صفحه اینترنتی اعتباری مي دهد. به این اعتبار، Google Page rank گفته مي شــود.

 

از جمله این نکات مي توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱= ارتباط عنوان صفحه (Page Title)

 

۲= ارتباط شرح و کلمات کلیدی صفحه (Page Descriptions and Keywords)

 

۳= تعداد کلمات مرتبط با جستجو در صفحه

 

۴= تعداد سایت هایی که به آن صفحه (یا سایت) لینک داده اند.

 

۵= تعداد لینک های مرتبط موجود در صفحه.

 

۶= تعداد کلیک کاربران، قدمت صفحات، به روز رسانی سایت و …

 

 

به این مطلب چند ستاره امتیاز میدید؟

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا