آموزش انواع غذا

طرز تهیه کویی تره گیلانی خوشمزه و عالی

طرز تهیه کویی تره گیلانی خوشمزه و عالی

طرز تهیه کویی تره گیلانی

در گیلان غذاهای سنتی و اصیل بسیار خوشمزه و لذیذی دارند یکی از این غذاها کویی تره اســت که با کدو حلوایی درست مي شود که پاییز و زمستان هم فصل کدو حلوایی اســت .در ادامه با طرز پخت کویی تره بیشتر آشنا شوید و حتما این غذا لذیذ را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای کویی تره گیلانی

کدو حلوایی:   نصف عدد

سیر:   سه حبه

گردو:   150 گرم

رب انار و رب گوجه فرنگی و شکر:   از هر کدام دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب:   به مقدار لازم

روغن:    به مقدار لازم

طرز تهیه کویی تره گیلانی خوشمزه و عالی

طرز تهیه کویی تره گیلانی

1- ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار مي دهید و مقداری روغن داخلش آن بریزید تا داغ شود.

 

2- بعد سیر را داخل آن تفت دهید . بعد پوست کدوی پخته شده را بگیرید و با چنگال به صورت پوره در بیاورید و به سیر تفت داده شده اضافه کنید.

 

3- سپس داخل قابلمه ای رب گوجه فرنگی ، شکر ، رب انار ، گردوی ساییده و مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه و 2 لیوان آب را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا با حرارت ملایم همه مواد با هم به مدت 2 ساعت بجوشند.

 

4- بعد سیر و کدوی تفت داده شده را با کمي گلپر به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط غلیظی به وجود بیاید.

 

5- سپس نوش جان کنید.

 

خواص بی نظیر کدو حلوایی

تخم های کدو تنبل برای درمان پُریاختگی پروستات خوش خیم در مرحله ۱ و ۲ مورد اســتفاده قرار مي گیرند. در مرحله ۱ تکرر ادرار ایجاد مي شود تا جایی که فرد در طول شب، چندین بار از خواب بیدار شده و به دستشویی مي رود. در مرحله ۲، عملکرد مثانه بسیار ضعیف مي شود و ادرار به طور کامل دفع نمي شود. تخم های کدو تنبل برای بهبودی بیماری مثانه تحریک پذیر بسیار مناسب اســت.

طرز تهیه کویی تره گیلانی خوشمزه و عالی

کدو تنبل غنی از ویتامين A, C و E مي باشد. منبع خوبی از ترکیبات فلاوونوئید پلی فنولیک مثل بتاکاروتن و آلفا کاروتن، کرپتوگزانتین، لوتئین، زئاگزانتین اســت. (کاروتن در بدن تبدیل به ویتامين A مي شود). سرشار از ویتامين های B کمپلکس، مثل فولیت ها، نیاسین، ویتامين های B6، تیامين و اسیدپانتوتنیک اســت. حاوی املاح معدنی مثل مس، کلسیم، پتاسیم و فسفر مي باشد. دانه های کدو تنبل، بهترین منبع تأمين فیبر و اسیدهای چرب اشباع نشده و مفید برای قلب هستند.

 

 

به این مطلب چند ستاره امتیاز میدید؟

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا