پورتال اینترنتی سرگرمی، تفریحی، عکس، پزشکی، اس ام اس، آشپزی، نیک شو
  • صفحه نخست+
  • اخبار+
  • آرایش و زیبایی+
  • آشپزی+
  • اس ام اس+
  • سرگرمی و تفریحی+
  • دنیای مد و فشن+
  • رپرتاژ آگهی+
  • پزشکی و سلامتی+
  • کامپیوتر,اینترنت و موبایل+
  • زندگی بهتر+
  • مطالب گوناگون+
  • دنیای عکس+
  • مطالب جالب علمی+
  • گردشگری+
  • دین و مذهب+
  • دنیای خودرو+
  • خارش و عفونت واژن دختران چه علت هایی دارد؟

    مجموعه : بهداشت زنان

    خارش و عفونت واژن دختران چه علت هایی دارد؟

    خارش و عفونت واژن دختران چه علت هایی دارد؟

    دختران ممکن است با خارش واژن روبرو شوند که می تواند دلایل بسیاری داشته باشد، ما امروز به طور مفصل به این مشکل و راه حل های آن می پردازیم. دخترخانم ها هم احتمال دارد مثل خانم های متاهل مبتلا به عفونت های واژینال شوند و این موضوع هرگز جای تعجب ندارد، تنها میزان شیوع بیماری در دخترها کمتر است ولی این طور نیست که هرگز ندارد زیرا عوامل قارچی از راه های مختلفی می توانند شرایط رشد و تکثیر را در محل پیدا کنند.

     

    ((( چند نکته مهم در مورد خارش ناحیه تناسلی وجود دارد )))

     

    1=دقت کنید که هرگونه خارش یا سوزش یا هر علامت دیگر در ناحیه تناسلی علامت بیماری منتقل از راه تماس جنسی نیست. و بیخود فکر خود را درگیر این موضوع نکنید. استرس ابتلا به یک بیماری آمیزشی خود منجر به تشدید خارش در ناحیه تناسلی می شود.

     

    2=مسائل روحی در خارش مزمن و طولانی مدت ناحیه تناسلی نقش مهمی دارند. در صورتی که مبتلا به افسردگی هستید به یاد داشته باشید بدون درمان افسردگی خارش ناحیه تناسلی شما بهبود نخواهد یافت.

     

    3=در درمان خارش و سوزش ناحیه تناسلی به طور کلی داروهای خوراکی ارجع اند. از دکتر خود بخواهید تا آنجا که احتمال دارد داروی خوراکی برای شما تجویز کند. در صورت نیاز به داروی مالیدنی پایه پماد نسبت به پایه کرم ارجح است.

     

    4=در ادامه بعضی درمان های خارش ناحیه تناسلی احتمال اضافه شدن مشکلات جدید مثلا اضافه شدن عفونت قارچی یا حساسیت به داروهای تجویزی وجود دارد. اغلب دکتران برای پیشگیری از عفونت قارچی ثانویه پیشاپیش درمان پیشگیرانه تجویز می کنند.

     

    به بهانه اینکه از مواد طبیعی استفاده می کنید، خوددرمانی نکنید

    به نظر می رسد در عصر امروز موارد مقاوم و عودکننده عفونت های دستگاه تناسلی زنان افزایش پیدا کرده هرچند میکروارگانیسم های مختلفی مثل قارچ ها و باکتری ها در ایجاد این عارضه دخالت دارند ولی در عصر امروز ثابت شده وضعیت بدنی و Ph واژن هم نقش قابل توجهی در این زمینه ایفا می کنند.

     

    از دید حکمای طب سنتی، دلیل اصلی این مساله استعدادی است که در بدن شخص به وجود می آید. آنها 2 دلیل اصلی را در زمینه بروز این استعداد دخیل می دانند؛ دلیل اول ضعفی است که در دستگاه تناسلی زنان ایجاد شده و دومین دلیل فضولات و مواد زائدی است که در نتیجه عوامل مختلفی از قبیل تغذیه نامتعادل، بی تحرکی و استراحت ناکافی، حالت های روحی= روانی نامناسب در بدن تجمع می یابند.

     

    از این رو، در طب سنتی با در نظر گرفتن این 2 دلیل اصلی به درمان بیماری پرداخته می شود. یعنی در صورتی که ضعفی در دستگاه تناسلی ایجاد شده باشد آن را تقویت می کنند و در صورتی که بدن مبتلا به تجمع مواد زائد شده باشد، به کمک داروها و تدابیر مناسب آن را پاکسازی می کنند. از دید طب سنتی، درمان خودسرانه بیماری ها به هیچ وجه توصیه نمی شود.

     

    پس اینکه شخصی هنگان مواجهه با بیماری در اینترنت جستجو و راه حلی را پیدا کند و به کار ببندد کاملا نادرست است زیرا طبع و مزاج افراد با یکدیگر متفاوت است و نمی توان یک درمان کلی را به همه پیشنهاد داد. یک راه درمانی احتمال دارد در یک شخص خیلی موثر باشد و خوب جواب بدهد ولی همان راه درمانی در شخص دیگری با همان مشکل عارضه ایجاد کند.

     

    مثلا مصرف عسل در عفونت های دستگاه تناسلی برای بسیاری از افراد خوب است ولی در افرادی که مواد بدنی آنها دارای حدت بیشتری است مشکل ایجاد می کند یا در صورتی که میزان مصرف آن از حد مشخصی بیشتر شود، می تواند آزاردهنده باشد. توصیه ما به همه خانم هایی که مبتلا به چنین مشکلی می شوند این است که خیلی سریع به دکتر مراجعه کنند.

     

    زیرا تاخیر در درمان، باعث شدت بیماری می شود و شخص را ناگزیر می کند برای تسکین علائمش کارهای مختلفی انجام بدهد که احتمال دارد بعضی از آنها نادرست باشند و بر شدت بیماری بیفزایند. یکی از راه های تسکین دهنده و در عین حال کم عارضه خارش ناحیه تناسلی در زنان، نشستن در تشت آب ولرمی است که یک استکان سرکه و یک استکان گلاب در آن ریخته شده باشد.

     

    این کار به طور موقت خارش را می کاهد تا بیمار خود را به دکتر برساند ولی درمان اصلی بیماری نیست. گفتنی است طول مدت درمان با توجه به شدت بیماری و زمان آن در طب سنتی متفاوت است. قطعا درمان کامل یک بیماری به خصوص در صورتی که مزمن شده باشد به زمان بیشتری نیاز دارد و نمی توان انتظار داشت در مدت کوتاهی بهبود کامل حاصل شود.

     

    عواملی که احتمال ابتلا به عفونت های تناسلی را افزایش می دهند

    قارچ ها یکی از میکرو ارگانیسم هایی هستند که در ناحیه واژینال زندگی می کنند ولی در حالت عادی فعالیت بیماری زایی ندارند زیرا محیط طبیعی واژن اسیدی است و فلور طبیعی یا میکروب های غیربیماری زای منطقه اجازه نمی دهند قارچ ها فعالیت داشته باشند.

     

    ولی زمانی که به دلایل متعددی فلور طبیعی از بین برود و محیط اسیدی به هم بخورد، شرایط برای رشد و تکثر قارچ ها فراهم می شود و فعالیت آنها در ناحیه واژینال علامت های مهمی مثل خارش و ترشحات زیاد و بودار ایجاد می کند. این عفونت می تواند به دلیل:

     

    گرمای بسیار زیاد، رطوبت بالا، بارداری، مصرف داروهای ضدبارداری، ابتلا به دیابت، پوشیدن شلوارهای تنگ و فاق کوتاه، پوشیدن لباس های زیر تنگ و فانتزی که جنسشان از مواد شیمیایی است، سن بالا، استرس زیاد، رعایت نکردن بهداشت و عوض نکردن به موقع لباس زیر، ضعف سیستم ایمنی بدن به دلایلی مثل استفاده طولانی مدت از داروها به خصوص آنتی بیوتیک ها، مصرف داروهای سرکوب کننده ایمنی و… ایجاد شود.

     

    گفتنی است مصرف مواد قندی زیاد حالت اسیدی مخاط واژن را از بین می برد و باعث رشد و تکثیر عوامل قارچی می شود. به همین دلیل خانم های مبتلا به دیابت احتمال دارد مبتلا به عفونت های قارچی مکرر در ناحیه تناسلی شوند. قطعا در چنین شرایطی بهترین کار:

     

    مراجعه به دکتر و مصرف داروهای ضدقارچی است که بلافاصله فعالیت قارچ ها را محدود می کند و علائم را به سرعت از بین می برد. در حالی که استفاده از مواد مختلفی مثل آب نمک، جوش شیرین و… می تواند باعث تحریک مخاط دستگاه تناسلی شود و آن را زخمی کند. زخمی شدن مخاط شرایط بهتری برای حضور و فعالیت قارچ ها فراهم می کند و در نتیجه عوارض تشدید می شود.

     

    علاوه بر مصرف داروها، استفاده از لباس های زیر نخی، خشک نگه داشتن موضع و جلوگیری از ایجاد گرمای زیاد در محل نیز می تواند در رفع یا پیشگیری از بیماری های قارچی موثر باشد. استفاده از داروهای موضعی ضدقارچ برای ریشه کن کردن قارچ ها هم می تواند علاوه بر نکته های بهداشتی ذکرشده به درمان بیماری کمک کند.

     

    در صورتی که عفونت به طور مکرر در خانمی عود کند یعنی عوامل بیماری زا به درمان مقاوم شده اند. پس باید ابتدا دلیل عود بیماری تشخیص داده و سپس درمان مناسب برای بیمار شروع شود. با توجه به اینکه عفونت این خانم زیاد طول کشیده و در این مدت از مراجعه به دکتر خودداری کرده اند باید قبل از شروع درمان یک آزمایش آنالیز و کشت ادرار بدهند.

     

    نکته دیگری که ایشان در شرح حالشان ذکر کرده اند این است که دارویی از داروخانه گرفتم تا خارشم آرام شود. اولا اینکه مصرف خودسرانه هیچ دارویی توصیه نمی شود زیرا احتمال دارد شرایط بیماری را بدتر و راه درمان را سخت تر کند و مشکلی که می شد با مصرف چند روز دارو درمان کرد، به درمان های جدی تر و طولانی تر نیاز پیدا می کند.

     

    دوم اینکه بعضی داروها می توانند با عملکردی که در موضع دارند علامت خارش را کم یا از بین ببرند ولی این مساله به معنای از بین رفتن یا درمان دلیل اصلی نیست، پس به محض اینکه دارو قطع شود علائم به سرعت و با شدت بیشتری برخواهند گشت. ضمن اینکه مصرف داروهای کورتون دار که به خوبی می توانند علائم بیمار را کنترل کنند عوارض بسیار زیادی در ادامه خواهند داشت که به هیچ وجه به صلاح بیمار نخواهد بود.

     

     

    3.5/5 - (2 امتیاز)
    هیچ نظری ثبت نشده است
    نظرات این پست غیرفعال هستند.
  • مطالب پربازدید
  •