دنیای خودرو

حقایقی درمورد آئودی که ارزش خواندن دارند

حقایقی درمورد آئودی که ارزش خواندن دارند

خودروی آئودی یکی از پرطرفدارترین و مشهورترین خودروها در جهان است. این کمپانی و این برند همیشه روی بورس است، در تمامی نمایشگاه ها حضور دارد و حتی در بازی های کامپیوتری یک نسخه آئودی پیدا می شود. مطمئنا این خودرو در ایران هم طرفداران بی شماری دارد، امروز حقیقت هایی جالب را درباره این کمپانی مشهور به شما می گوییم در ادامه با ما همراه باشید.

حقایقی درمورد آئودی که ارزش خواندن دارند

مفصل درباره آئودی

 

سیستم کاتارو

در سال ۱۹۸۰، آئودی سیستم کاتارو را معرفی کرد، که نقطه ی قوتی برای شرکت در عرصه ی رقابت با شرکت‌های دیگر نیز به شمار می‌رود.

 

بازار استرالیا

مدل RS۳ آئودی از سال ۲۰۱۱ در بازار اروپا موجود بوده است، اما اواخر ۲۰۱۵ بود که این مدل راه خود را به بازار استرالیا باز کرد.

 

موتور توربوی ۵ سیلندر

موتور توربوی ۵ سیلندر آئودی RS۳ از سیستم احتراق آلمینویومی به جای سیستم آهنی استفاده می‌کند که همین امر باعث سبک شدن حدود ۲۶ کیلوگرم از وزن موتور می‌شود.

 

اولین خودروی هیبریدی

حقایقی درمورد آئودی که ارزش خواندن دارند

در سال ۱۹۸۹، آئودی اولین خودروی هیبریدی خود Audi Duo را ساخت. در ۱۹۹۷، این شرکت همچنین اولین شرکت اروپایی بود که یک خودروی هیبریدی می‌فروخت. اما تعداد آنها بسیار اندک بود.

 

آئودی R۸

حتی مدل آئودی R۸ نیز از مواد آلومنیومی و فیبر کربنی استفاده می‌کند، که به حفظ وزن خودرو در سمت پایین تر کمک کمک می‌کند.

 

موتور دیزل ترکیبی

موتور دیزل ترکیبی از مواد تشکیل دهنده‌ای مانند آب و دی اکسید کربن تولید می‌شود و آئودی همواره به ایجاد زمینه ی لازم برای تولید این فناوری اصرار و تاکید داشته است.

 

سانیو

شرکت ژاپنی سانیو و آئودی برای تولید خودروهای هیبریدی و الکتریکی با هم دست همکاری داده‌اند.

 

قدرت اسب بخار موتور

آن طور که نام آن تداعی می‌کند، در آئودی ۱۰۰، عدد «۱۰۰» نمایانگر قدرت اسب بخار موتوری است که این خودرو استفاده می‌کند.

 

موفق ترین طرح آئودی

آئودی ۱۰۰ موفق‌ترین طرح بود. و تا سال ۱۹۷۱، آئودی حدود نیم میلیون خودرو تولید کرد. اما، این تعداد تا ۱۹۷۱ به ۲ میلیون عدد رسید و همچنین شامل تولید و فروش ۸۰۰.۰۰۰ واحد از آئودی ۱۰۰ نیز می‌شد.

 

مسابقات موتورسواری

آئودی در عرصه ی مسابقات موتورسواری نیز ورود کرد و در زمینه ی قهرمانی رالی جهان نیز به موفقیت دست پیدا کرد.

 

مرگ سه تماشاچی

پس از تصادفی در سال ۱۹۸۶ بود که آئودی از مسابقات رالی بین‌المللی کنار کشید. این تصادف به مرگ سه تماشاچی منجر شد چون جواکیم سانتوس هنگام رانندگی وارد جمعیت شد تا به تعداد افراد بیشتری که در مسیر جاده قرار داشتند برخورد نکند.

 

آئودی ۱۰۰

حقایقی درمورد آئودی که ارزش خواندن دارند

بزرگترین خودروهایی که آئودی عرضه کرده است آئودی ۱۰۰ بود که سه نمونه از این خودرو درحال‌حاضر موجود است. این نمونه‌ها شامل سدان چهار در آئودی ۱۰۰، دو در، و کوپه ی اس ۱۰۰ می‌شوند.

 

جنگ جهانی دوم

جنگ جهانی دوم خرابی‌های بسیاری در کارخانه‌های تولید خودرو به بار آورد چون به محل تولید سخت افزار برای ارتش تبدیل شدند. این امر به آن منجر شد که این محل‌ها مورد هدف روسیه ای‌ها قرار بگیرند.

 

اولین آزمایش تصادف

در سال ۱۹۳۸، آئودی اولین آزمایش تصادف را برای خودروهای خود انجام داد. و آئودی اولین شرکتی است که تست تصادف را انجام داد، روشیق که به یک رویه ی استاندارد برای تمام شرکت‌های خودروساز امروزی تبدیل شد.

 

همکاری با پورشه

مدل RS آئودی در همکاری با پورشه ساخته شد. و ترمزهای این مدل مشبک است، و روی درب عقب آن لوگوی پورشه قرار دارد.

 

معنی حلقه ها

اولین حلقه ی لوگو نمایانگر آئودی، دومین نمایانگر DKW، سومین نمایانگر هورش، و چهارمین حلقه نمایانگر وندرر است.

 

نقطه عطف آئودی

فولوکس واگن دایملر بنز در سال ۱۹۶۰ اتو یونیون را تصاحب کرد و همین نقطه ی عطفی برای آئودی نیز بود.

 

برندسازی

پس از این تصاحب توسط فولوکس واگن بود که آئودی تمرکز بر تحقیقات را آغاز کرد و این برند به صورت برندی که امروزه می‌شناسیم دوباره برندسازی شد.

 

شکایت کمیته المپیک

به خاطر شباهت بسیار زیادی که این لوگو با لوگوی المپیک دارد از آن شرکت توسط کمیته ی المپیک به اتهام جعل علامت تجاری شکایت شد. اما این کمیته در شکایت مطروحه شکست خورد.

 

پیشتاز رانندگی در سمت چپ

آئودی اولین خودروساز آلمانی بود که در سال ۱۹۲۱ با تولید تیپ K رانندگی سمت چپ را معرفی کرد. این طراحی محبوبیت بسیار زیادی به‌دست آورد و آن خودرو به یک الگو برای خودروسازی تبدیل شد.

 

آگوست هورش، بنیانگذار آئودی

آگوست ابتدا نام آثار خودروسازی هورش را برای این شرکت انتخاب کرد، که بعدا مجبور شد به خاطر قانون حفظ کپی رایت شرکتی که قبل از تاسیس شرکت خود برای آن کار می‌کرد، آن را تغییر دهد.

 

نام آئودی

از آن جایی که پایه‌گذار آن ابتدا قصد داشت نامش را «هورش» بگذارد نام «آئودی» برای این شرکت انتخاب شد. در آلمانی این اصطلاح یعنی «گوش کن»، بنابراین او شکل لاتین این کلمه را انتخاب کرد که «آئودی» بود و بنابراین شرکت صاحب این نام شد، شرکتی که نماد تجمل و کلاس در جهان امروز است.

 

لوگو

حقایقی درمورد آئودی که ارزش خواندن دارند

چهار حلقه ی موجود در لوگوی آن را اغلب با نماد المپیک اشتباه می‌گیرند. اما، در حقیقت، این چهار حلقه نماد همکاری چهار شرکت اتومبیل‌سازی است، یعنی، آئودی و DKW، هورش، و واندرر که به شکل گیری اتو یونیون منجر شد.

 

خودروی مفهومی

آئودی در سال ۱۹۹۹ دو خودروی مفهومی برای مسابقات لومانس درست کرد.

 

آئودی اسپورت امریکای شمالی

آئودی در سال ۲۰۰۰ در سری‌های لومانس امریکایی تحت عنوان «آئودی اسپورت امریکای شمالی» برای اولین بار شرکت کرد.

 

مسابقات صخره نوردی پایکس پیک

در ۲۰۱۰، آئودی بخشی از مسابقات صخره نوردی پایکس پیک بود. آئودی TT S بدون دستکاری فرمان توسط راننده از یک صخره بالا می‌کشید چون خودرویی بود که با رایانه کنترل می‌شد.

 

مفهوم صدای شرکتی

آئودی در زمینه مفهوم صدای شرکتی نیز با شرکت آئودی ساوند استودیو همکاری کرد که بعضی از تولیدات آنها شامل صدای برند و موزیک پول برند می‌شدند.

 

ساخت علامت تجاری

در ۱۹۹۶، آئودی فرآیند ساخت علامت تجاری برای یک صدای تپش قلب را آغاز کرد که در سال ۲۰۱۰ در یک آئودی A۸ مورد استفاده قرار گرفت.

 

رسوایی مربوط به آزمایش مواد خروجی از خودرو

در ۲۰۱۵، آئودی گرفتار یک رسوایی مربوط به آزمایش مواد خروجی از خودرو شد. بلافاصله شرکت شعار خود را از «صداقت در موتورسازی» به «سبز بودن آن قدرها هم آسان نیست» تغییر داد.

 

مدل سدان RS۳

حقایقی درمورد آئودی که ارزش خواندن دارند

در تاریخ آئودی، مدل سدان RS۳ شرکت، نشان رن اشپورت RS را بر خود حمل می‌کرد.

 

دانستنی های بیشتر:

 

مقایسه دو ابرخودرو از غول های بی ام دبلیو و کادیلاک

خودروی مسابقه‌ای بوگاتی ویژن گرن توریسمو ( Vision Gran Turismo )

۱۰ خودرو کمیاب و خاص بازار ایران را بشناسید

خودروهای سوپر لوکس که در دوبی رها شده اند

امکانات جذابی که فقط در خودروهای شاسی بلند وجود دارد

 

 

به این مطلب چند ستاره امتیاز میدید؟

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا