آرایش صورت و زیبایی

تاثیر ماینوکسیدیل برای ابرو چگونه است؟

تاثیر ماینوکسیدیل برای ابرو چگونه است؟

تاثیر ماینوکسیدیل برای ابرو چگونه است؟

یکی از داروهای درمان کننده ریزش موی سر ماینوکسیدیل است. این دارو در کنار داروهایی که برای درمان ریزش مو استفاده می‌شود توانسته بسیار موفق عمل کند. مصرف این دارو در مقایسه با دیگر داروها دارای عوارض بسیار کمتری است. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با ماینوکسیدیل و تاثیرات آن روی ریزش ابرو بیشتر آشنا شوید.

 

ماینوکسیدیل چیست؟

ماینوکسیدیل(minoxidil) برای رفع ریزش موی سر و رشد مجدد موها مورد استفاده قرار می‌گیرد. از این محلول برای جلوگیری از کرکی شدن موهای سر استفاده می‌کنند، اما نمی‌توان به عنوان یک راه قطعی و صد در صد به آن نگاه کرد.

 

داروی ماینوکسیدیل اکنون در دو مدل فوم و محلول در دسترس است. از فوم آن برای افرادی استفاده می‌کنند که سر طاسی دارند و موهایشان را کامل تراشیده‌اند. اما از محلول آن برای افرادی که موهای کم پشتی دارند استفاده می‌کنند. فوم ماینوکسیدیل در مقایسه با محلول آن از عوارض و حساسیت کمتری برخوردار است. این دارو در دو نوع 2 درصد و 5 درصد عرضه می‌شود، از آن برای درمان ریزش مو، ریزش ابرو، ریش و سیبیل استفاده می‌کنند. نوع 5 درصد آن بیشتر برای آقایان و افرادی که دچار ریزش موی شدید هستند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

برای مصرف این دارو حتما با پزشک خود مشورت کنید، سعی کنید دارو را به اندازه مصرف کنید، مصرف بیش از اندازه این دارو می‌تواند عوارض پوستی بسیاری را برای فرد به همراه داشته باشد. الکل موجود در ماینوکسیدیل به قدری است که موجب خشکی پوست سر می‎شود، به همین دلیل نباید مصرف داروهایی که این خشکی سر را از بین می‌برند غافل شد.

 

تاثیر ماینوکسیدیل روی تقویت ابرو

تاثیر ماینوکسیدیل برای ابرو چگونه است؟

یکی از مهم‌ترین کارهایی که ماینوکسیدیل انجام می‌دهد، باز کردن عروق خونی است. از این رو اکسیژن، مواد غذایی و ویتامین‌های بسیار بیشتری به فولیکول‌های مو می‌رسد. با استفاده از این دارو دوباره می‌توانید ضخامت ابروهای خود را به روزهای گذشته بازگردانید و از کرکی شدن ابروهایتان جلوگیری کنید. تنها با یک دوره مصرف نمی‌توانید به نتیجه درست و معقولی برسید و لازم است برای مدت زمان مشخصی که پزشک برایتان تعیین می‌کند از آن استفاده کنید. در بسیاری از موارد تا دو ماه پس از مصرف همچنان ریزش ابروها ادامه دارد به طوری که مقدار ریزش آن بیش از قبل هم خواهد بود. اما نگران نباشید، این ریزش بخشی از پروسه درمان توسط ماینوکسیدیل است.

 

آیا ماینوکسیدیل برای ابرو عوارض دارد؟

هر دارویی با توجه به اینکه می‌تواند مزایای بسیاری به همراه داشته باشد، دارای معایب و عوارض بسیاری هم خواهد بود. مصرف بیش از اندازه ماینوکسیدیل می‌تواند موجب نتیجه عکس شوند. ماینوکسیدیل هم از این قاعده مستثنی نبوده و زیاده‌روی در مصرف آن می‌تواند موجب مشکلات بزرگتری شود. ازجمله عوارض و مشکلات مصرف ماینوکسیدیل می‌توان به پوسته ریزی، شوره، بروز التهاب و خارش، حساسیت‌های پوستی، هزینه درمان بالا و… در ابروها اشاره کرد.

 

دلایل ریزش و کم پشتی ابرو چیست؟

ریزش ابرو و کم پشت شدن آن هم مانند ریزش موی سر دارای دلایل مختلفی است که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد. ازجمله دلایل ریزش ابرو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

مصرف دارو

برخی از داروها چون داروهای ضدالتهاب، کاهش وزن، روانپزشکی، فشار خون و تشنج می‌توانند موجب ریزش ابروها شوند. البته مصرف قرص‌های ضدبارداری هم از این قاعده مستثنی نیستند و می‌توانند منجر به ریزش موی ابرو شوند.

 

تغذیه نامناسب

داشتن یک برنامه غذایی درست و اصولی می‌تواند روی ریزش ابروها بسیار تاثیرگذار باشد. یکی از مهم‌ترین عوامل درونی که می‌تواند موجب ریزش ابروها شود، تغذیه نامناسب است. یک برنامه غذایی خوب باید غلات، حبوبات، گوشت مرغ، تخم مرغ، ویتامین، آب و… را شامل شود.

 

بیماری‌های پوستی

با توجه به مقاله منتشر شده در وب‌سایت Webmd: درمان بیماری‌های پوستی یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار روی ریزش ابروها است. بیماری‌هایی چون آتوپیک، سبورئیک، بیماری پسوریازیس و پدیده تلوژن افلوریم  باعث ریزش موقت موها در قسمت ساقه می‌شوند. دلیل اصلی بروز این بیماری استرس است که می‌توان با کنترل کردن آن از افزایش شدت ریزش مو کاست. این بیماری‌ها موجب ایجاد زخم روی پوست می‎شوند و بدین ترتیب فولیکول‌های موی سر از بین خواهند رفت.

 

بیماری‌های داخلی

برخی از بیماری‌های داخلی چون کمبود آهن، بیماری هورمونی، مشکل تیروئید و… می‌تواند در ریزش ابروها تاثیرگذار باشد.

 

سرطان

سرطان پوست یا سارکوم کاپوزی می‌توانند موجب ریزش ابروهای سر شوند. شیمی درمانی یکی دیگر از عواملی است که می‌تواند در کنار سرطان منجر به ریزش موی سر شود. اینگونه ریزش ابرو درمان خاصی ندارد و تنها باید تا پایان دوره درمان صبر کنید.

 

عفونت

عفونت‌ها می‌توانند با تاثیرگذاری روی ساقه مو موجب ریزش ابروها شوند. برخی از این عفونت‌ها عبارتنداز قارچ، شپش، بیماری هانسن و….

 

اختلالات رفتاری

در برخی از بیماری‌های روحی و روانی چون تریکوتیلومانیا، فرد به صورت غیرارادی مژه‌ها، ابروها و موهای خود را می‌کند. در برخی افراد این اختلال ارثی است و در برخی دیگر از اختلال در عملکرد انتقال دهنده‌های عصبی مغز ناشی خواهد شد.

 

افزایش سن

موی ابرو هم مانند موی سر به مرور زمان و با افزایش سن، دچار ریزش و کم پشتی خواهد شد. اگر خانم‌ها برای اصلاح ابروهایشان به جای موچین از تیغ استفاده کنند، قطعا شدت ریزش ابروها کاهش پیدا می‌کند. برای اینکه در سنین بالا از ریزش ابرو جلوگیری کنید لازم است که از لوازم آزایش استفاده نکنید، از استرس دوری کنید و در معرض حرارت و گرمای بالا قرار نگیرید.

 

کاشت ابرو روشی عالی برای داشتن ابروهای طبیعی و پرپشت

تاثیر ماینوکسیدیل برای ابرو چگونه است؟

با توجه به مقاله منتشر شده در وب‌سایت کلینیک صدف در رابطه با کاشت ابرو کلینیک صدف : کاشت ابرو یک عمل زیبایی است که در آن گرافت‌های مو از سر برداشت شده و به ناحیه ابرو منتقل می‌شوند. این عمل زیرمجموعه کاشت مو است و از همان تکنیک‌ها برای انتقال فولیکول مو استفاده می‌کند. انتقال فولیکول‌های مو به ابرو باعث می‌شود که تارهای کاشته شده تا پایان عمر رشد کنند و کاملا طبیعی به نظر برسند. برای انجام کاشت ابرو بهتر است به پزشک متخصص مراجعه کنید. پزشک شرایط عمومی شما از جمله داشتن بانک موی مناسب را برای انجام این عمل و انتخاب روش مناسب می‌سنجد. در حالت کلی کاشت ابرو به افراد زیر توصیه می‌شود:

 

کسانی که به طور ارثی دچار ریزش یا کم‌پشتی مو هستند.

 

کسانی که از مدل ابروهای خود راضی نیستند.

 

کسانی که در اثر سوختگی، زخم، جای بخیه و بیماری‌های مانند اختلالات تیروئیدی، خود ایمنی یا ریزش موی سکه‌ای قسمتی از موهای ابروی خود را از دست داده‌اند.

 

کسانی که از طرح یا رنگ تاتوی ابرویشان خسته شده‌اند یا تاتوی آن‌ها رنگ اصلی خود را از دست داده ‌است.

 

جمع بندی

داشتن ابروهایی پرپشت و خوش حالت می‌تواند تاثیر بسیاری روی زیبایی چهره فرد بگذارد. به همین دلیل است که ریزش ابرو و کم پشت شدن آن موجب نگرانی فرد خواهد شد. چه آقایان و چه خانم‌ها به مرور زمان و با افزایش سن دچار ریزش ابرو خواهند شد. در این مقاله دلایل ریزش ابرو و کم پشتی ابروها را به همراه راه درمان آن عنوان کردیم.

 

5/5 - (1 امتیاز)

حمید جعفری

حمید جعفری فعال حوزه محتوا و سئو و مدیر سایت نیک شو ، امیدوارم محتوای این سایت راهی باشد برای زندگی بهتر و لذت بخش تر ......

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا