بیوگرافی هنگامه حمیدزاده +اینستاگرام و عکس های شخصی
هنگامه حمیدزاده یکی از بازیگران جوان و خوش آتیه سینمای ایران است، وی در اینستاگرام طرفداران بسیاری دارد و متولد سال 1367 می باشد. امروز نگاهی داریم به زندگی شخصی و هنری این بازیگر محبوب. هنگامه حمید زاده شاید در وهله اول فقط در میان خانواده سینمای ایران شناخته شده باشد اما این بازیگر جوان سینمای ایران فعالیت حرفه ای اش در عرصه بازیگری را با سریال پر بیننده «بزنگاه» به کارگردانی رضا عطاران آغاز کرد و از همان مقطع زمانی به عنوان بازیگر شناخته شد و در این مسیر قدم گذاشت.
هنگامه حمید زاده متولد ۱۱ اسفند ۱۳۶۷ می باشد.وی تا کنون در فیلم های سینمایی از جمله آل ( ۱۳۸۸) و دلخون (۱۳۸۷) و سریال بزنگاه ایفای نقش کرده است. وی برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای فیلم اشباح در سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر (۱۳۹۲) است.
نخستین حضور این دختر با استعداد سینمای ایران در فیلم «آل» به کارگردانی بهرام بهرامیان و تهیه کنندگی علی معلم بود. فیلمی که تجربه حضور در کنار همایون ارشادی، آنا نعمتی و مصطفی زمانی را برای این بازیگر در پی داشت.
حمید زاده در فیلمِ بهرام بهرامیان ایفاگر یکی از نقش های اصلی بود و این بازیگر در آن زمان برای سینمایی ها شناخته شد. بعد از این اتفاق کارگردان های بسیاری به او پیشنهاد بازیگری دادند اما این بازیگر سعی کرد در گام های اول ثابت قدم باشد و با وسواسی خاصی نقش های خود را انتخاب کند که همین سخت گیری بیش از حد و اخلاق های شخصی باعث شد، هنگامه حمید زاده مسیرش را از هم نسلان اش جدا کند.
او در طول این مدت حاضر نشد که در هـَـــر فیلمی به ایفای نقش بپردازد و چهار سال بعد از فیلم «آل»، داریوش مهرجویی به سراغ این بازیگر رفت و برای یکی از نقش های اصلی فیلم «اشباح» او را برگزید.اگرچه فیلم آخر داریوش مهرجویی نتوانست انتظارات را برآورده کند ولی سبب شد تا بازی متفاوت حمید زاده در این فیلم دیده شود و هیات داوران دیپلم افتخار بازیگری را به او تقدیم کنند.
سال گذشته، خبری مبنی بر حضور این بازیگر در نخستین فیلم مجید توکلی به میان آمد و او نقش اصلی زن فیلم «متولد ۶۵» را انتخاب کرد و با پدرام شریفی همبازی شد.حضور هنگامه حمید زاده و پدرام شریفی در کنار هم، میتواند برای مخاطبان جذاب باشد. هر دو این بازیگران پتانسیل ستاره شدن را دارند و انتخاب های آن ها و رزومه کاری آن ها خود گواهی بر این مساله است.
هنگامه حمید زاده امسال در یک فیلم جنجالی دیگر در مقام بازیگر اصلی به ایفای نقش پرداخته است. این که یک بازیگر با وسواس منحصر به فرد حمیدزاده در فیلمی به کارگردانی محمد حسین فرحبخش به ایفای نقش بپردازد، ناخواسته مخاطبان جدی سینما را برای تماشای این فیلم ترغیب میکند.
فیلمنامه این فیلم را که به یک موضوع ملتهب اجتماعی می پردازد، علی اصغری فیلمنامه نویس جوان سینمای ایران نوشته است. او سال گذشته با فیلم «شیفت شب» در فجر سی و سوم حضور داشت و امسال با محمد حسین فرحبخش همراه شده است.حمید زاده امسال در فیلم «آبنبات چوبی» بازی متفاوتی را از خود ارائه کرده و بار دیگر توانایی های خود را در عرصه بازیگری به رخ کشیده است.
کم حرف بودن یکی از ویژگی های این بازیگر است، نمی توان گفت مصاحبه داشتن یا نداشتن برای یک بازیگر ویژگی محسوب میشود اما او در طول این سال که از فعالیت حرفه اش میگذرد ثابت کرده است که به دنبال حاشیه نمی رود و فقط با عملکردش، خود را تثبیت می کند.
در برهه ای از زمان بحث هایی پیرامون شباهت ظاهری او با گلشیفته فراهانی به میان آمد و او هیچگاه درباره این موضوع اظهار نظر کرد و با فعالیت حرفه ای اش خود را مطرح کرد.
گفتگو با هنگامه حمیدزاده
نظر شما درباره شخصیت فرزانه چیست؟
فرزانه هم پرچمدار یک شخصیت امروزی است که رفتار و گفتارش بر خلاف خواهرش فریده است. او امروزی است و سعی میکند امروزی فکر کند، البته بدیهی است که اشتباهات خاص خود را هم دارد. بازیگر این نقش هنگامه حمیدزاده است فرزانه یک دختر دانشجوست که برخلاف سنتهای خانواده حرکت میکند و برخلاف خواهرش فریده که مقید است برخی اصول را رعایت کند، او خود را ملزم به چنین کاری نمیداند. او تازه وارد اجتماع شده،
چون تازه دانشجو شده است. یک جورهایی تجددطلب است و میخواهد خودش را از سطحی که هست به موقعیت بالاتری برساند، وی چون در یک خانواده سنتی رشد کرده برای رسیدن به اهدافش با مشکلات متعددی روبهروست.
موقعیتی که شما نسبت به خواهرتان دارید بیشتر برای طنز مناسب است که فکر میکنم مخاطب راحتتر با شما ارتباط برقرار کند.
فکر میکنم جوانان امروز بیشتر به روحیات فرزانه نزدیک هستند، چون فریده طبق یک اصولی با اتفاقات پیرامون خودش برخورد میکندکه جوانان امروز در مقابل آن جبههگیری میکنند. فکر میکنم راحت ارتباط برقرار کردن جوانان با فرزانه به خاطر امروزیتر بودن آن است.
طنزهای این چنینی که خیلی به موقعیتهای اجتماعی امروز نزدیک هستند تا چه اندازه میتوانند روی مخاطبان تاثیر بگذارند؟
طنزی که توسط آقای عطاران ساخته میشود به نوعی مسائل روزمره مردم را به تصویر کشیده است. درست است که خنده در آن وجود دارد،ولی وقتی به عمق آن نگاه کنیم، میبینیم تمام تلخیهایی که در زندگی ممکن است وجود داشته باشد، آنها را به نمایش گذاشته که این خودش تبدیل به زهرخند میشود.
بازی این نقش، اولین تجربه بازیگریتان بود؟
نه. اولین تجربه من سریال سایه تنهایی بود که هنوز پخش نشده.
کار تصویربرداری همچنان ادامه دارد. خودتان سریال را از تلویزیون دیدهاید؟
بله. بعضی وقتها موفق میشوم ببینم.
بازتابها چطور است؟
خیلی خوب است. دوستانی که کار را دیدهاند خیلی خوششان آمده ولی خب باید ببینیم در ادامه چه میشود.