پورتال اینترنتی سرگرمی، تفریحی، عکس، پزشکی، اس ام اس، آشپزی، نیک شو
  • صفحه نخست+
  • اخبار+
  • آرایش و زیبایی+
  • آشپزی+
  • اس ام اس+
  • سرگرمی و تفریحی+
  • دنیای مد و فشن+
  • رپرتاژ آگهی+
  • پزشکی و سلامتی+
  • کامپیوتر,اینترنت و موبایل+
  • زندگی بهتر+
  • مطالب گوناگون+
  • دنیای عکس+
  • مطالب جالب علمی+
  • گردشگری+
  • دین و مذهب+
  • دنیای خودرو+
  • بیوگرافی آرش فردوسی ، هم بنیانگذار Dropbox

    مجموعه : افراد موفق

    بیوگرافی آرش فردوسی ، هم بنیانگذار Dropbox

    بیوگرافی آرش فردوسی ، هم بنیانگذار Dropbox

    آرش فردوسی هم بنیانگذار کمپانی بزرگ دراپ باکس است ، سرویسی که خدمات فضای ذخیره آنلاین ارائه می دهد و توسط آرش فردوسی و دوستش درو هیوستون در سال 2007 راه اندازی شد. کار آن ها فراز و نشیب های زیادی داشته و تا امروز بعنوان یکی از موفق ترین شرکت ها در زمینه فضای ذخیره سازی آنلاین شناخته می شوند. آرش فردوسی ۷ اکتبر ۱۹۸۵ ( 33 ساله) در اورلند پارک کانزاس در یک خانواده مهاجر ایرانی متولد شد. پدر او غلام فردوسی متولد ۱۹۵۰ کارگزار وام مسکن و از اهالی تبریز و مادرش تهمینه فریدآذر متولد ۱۹۵۹ بود. والدینش در سال ۱۹۸۴ وقتی که به ترتیب در دانشگاه‌های مرکزی میسوری و دانشگاه میسوری در کانزاس سیتی تحصیل ميکردند با هم آشنا شدند و ازدواج کردند.

     

    او در یک دبیرستان عمومی به نام بلوولی نورت وست به تحصیل پرداخت و در سال ۲۰۰۴ با رتبه اول فارغ‌التحصیل شد. او سپس برای تحصیل در رشته برق و مهندسی کامپیوتر به موسسه فناوری ماساچوست (ام آی تی) رفت اما برای تمرکز بر کسب و کار در سال آخر تحصیل اش دانشگاه را ترک کرد.

    بیوگرافی آرش فردوسی ، هم بنیانگذار Dropbox

    آرش فردوسی در کنار پدرش

     

    فردوسی Arash Ferdowsi دراپ باکس را در سال ۲۰۰۷ به همراه شریک تجاریش درو هیوستن در دانشگاه آم آی تی راه اندازی کرد. در سپتامبر ۲۰۰۷ فردوسی شرکتش را به سن فرانسیسکو منتقل کرد و اقدام به دریافت سرمایه‌گذاری خطر پذیر از شرکتهایی مانند وای کامبینیتر، اکسل پارتنرز، سکویا کپیتال و تعدادی سرمایه‌گذار شخصی نمود. در مارس ۲۰۱۸ هنگامیکه دراپ باکس برای ارائه عمومی آماده شد ارزش آن در حدود ۹٫۲ میلیارد دلار برآورد شد. از بنیانگذاری شرکت در ژوئن ۲۰۰۷ تا اکتبر ۲۰۱۶ فردوسی به عنوان مدیر ارشد فناوری دراپ باکس ایفای نقش کرد. او همچنان به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره و تیم مدیریتی در دراپ باکس ایفای نقش ميکند.

    بیوگرافی آرش فردوسی ، هم بنیانگذار Dropbox

    خلاصه اطلاعات

    ملیت : آمریکایی ایرانی‌تبار

    دانش‌آموخته : ام آی تی (ناتمام)

    یکی از دو بنیانگذار و مدیرعامل تکنولوژی (CTO) دراپ باکس

    دارایی خالص : ۵۰۰ میلیون دلار آمریکا

    جوایز : در ۲۰۱۱ توسط مجله فرچون بعنوان یکی از ۴۰ نفر زیر ۴۰ سال انتخاب شد.

    بیوگرافی آرش فردوسی ، هم بنیانگذار Dropbox

    آرش در زمان تحصیل با کمک پدرش با زبان برنامه‌نویسی کیوبیسیک آشنا شد. بعد از آن دوره های آموزشی ++C را پشت سر گذراند و به این زبان برنامه‌نویسی علاقه‌مند شد. آرزوی تحصیل در MIT نیز تنها برای پیشرفت در علم برنامه‌نویسی در ذهن او نقش بست. از کلاس های مورد علاقه فردوسی در دانشگاه MIT ميتوان به دوره ۶.۰۴۶ اشاره کرد. این دوره برنامه‌نویسی در دانشگاه MIT مخصوص طراحی و پیاده‌سازی الگوریتم‌ها می باشد. فردوسی در گفتگوهایش گفته کرده که علاقه زیادی به الگوریتم‌ها و بهینه‌سازی نرم‌افزارها و کدهای برنامه‌نویسی دارد. او به شدت علاقمند بود که با استفاده از الگوریتم‌های مناسب زمان اجرای برنامه‌ها را تا حد امکان کاهش دهد. از نظر او دوره ۶.۰۴۶ دانشگاه MIT، وی را به‌ خوبی با توسعه‌ الگوریتم‌های مقیاس‌پذیر آشنا کرده است. فردوسی آموخته‌های خود در این دوره را به‌عنوان پایه‌های برنامه‌نویسی دراپ باکس و سرویس قابل مقیاسش عنوان ميکند.

     

    آرش در همان سالهای تحصیل به همراه دوستانش پلتفرم قرض دادن کتاب را توسعه داد که نامش BookX@mit  بود. وی که علاقه‌ زیادی به سیستم‌های مقیاس‌پذیر داشت، به فیسبوک و سرویس گسترده‌ آن هم علاقمند شد و در دوران تحصیل، کارآموز این شرکت ها بود.

    بیوگرافی آرش فردوسی ، هم بنیانگذار Dropbox

    در دوران تحصیل در دانشگاه، آرش با درو هیوستون Drew Houston آشنا شد. هیوستون یک سال زودتر از فردوسی از دانشگاه فارغ‌التحصیل شد. در سال ۲۰۰۷ بود که ایده‌ توسعه‌ نرم‌افزاری برای ذخیره‌سازی فایل‌ها در فضای ابری به ذهن هیوستون رسید و این شروعی برای دنیای جدید او بود. هیوستون فورا این ایده را با آرش فردوسی، دوست صمیمياش مطرح کرد. فردوسی نیز پس از مخالفت‌های اولیه‌ی جزئی و پس از پنج ساعت بحث، ایده‌ی هیوستون را قبول کرد. او در سال آخر تحصیل دانشگاه را رها کرد و تمام تمرکز خود را روی توسعه این نرم‌افزار گذاشت. البته دانشگاه ام آی تی شرایط ویژه ای برای افرادی مانند آرش در نظر گرفته بود. آرش در این باره ميگوید:

     

    اگر شما در دوره‌های تحصیلی دانشگاه MIT موفق باشید، ميتوانید زمانی را به‌ کار روی پروژه‌های شخصی اختصاص دهید. اگر پروژه‌ی شما شکست بخورد، باز هم ميتوانید برای ادامه‌ی تحصیل به دانشگاه بازگردید.

     

    در همان سال اول دفتر اصلی دراپ‌ باکس در شهر سان‌ فرانسیسکو تأسیس شد و آرش و هیوستون تصمیم گرفتند از روش سرمایه گذاری خطرپذیر استفاده کنند. سرمایه‌گذاری اولیه که در شرکت آن‌ها انجام شد، ارزشی در حدود ۷.۲ میلیون دلار داشت و باعث شد دراپ باکس سریع تر رشد کند. جالب است بدانید که یکی از اولین سرمایه‌گذاران دراپ باکس، پژمان نوزاد، تاجر ایرانی فرش بود. او که دارای تجارتی کاملا متفاوت با اکوسیستم استارتاپی است، در بسیاری از شرکت‌های نوپای آمریکایی سرمایه‌گذاری کرده است.

    بیوگرافی آرش فردوسی ، هم بنیانگذار Dropbox

    اوضاع کنونی دراپ باکس

    دراپ باکس در حال حاضر در ۱۳ شهر دفتر دارد و در بیش از ۲۰۰ کشور فعالیت می کند. این سرویس به ۲۰ زبان زنده‌ی دنیا عرضه ميشود. تعداد کاربران دراپ باکس نیز  حدود ۵۰۰ میلیون نفر است. طبق گزارش این شرکت، تعداد مشتریان تجاری آن‌ حدود ۲۰۰ هزار نفر است. شرکت های مشهوری همچون آندر آرمور و نشنال جئوگرافیک از مشتریان آن‌ها هستند.

    بیوگرافی آرش فردوسی ، هم بنیانگذار Dropbox

    در حال حاضر ارزش دراپ باکس، ۱۰ میلیارد دلار تخمین زده می شود

     

    پیشنهاد استیو جابز برای خرید دراپ باکس

    به گزارش نیک شو ، یکی از اتفاقات جالب تاریخ دراپ باکس پیشنهاد خرید این شرکت توسط استیو جابز است. جابز در سال ۲۰۰۹ و درحالیکه این سرویس هنوز محبوبیت زیادی نداشت  پیشنهاد خرید وسوسه‌ انگیزی به هیوستون و آرش داد. عددی ۹ رقمی که واقعا وسوسه انگیز است. هیوستون در مورد این پیشنهاد مي گوید: «جابز خیلی علاقمند داشت شرکت ما را بطور کامل بخرد؛ این در حالی بود که ما از ساختن و توسعه شرکت لذت می بردیم و دوست داشتیم آن را به شرکت بسیار بزرگ‌تر تبدیل کنیم.» او در ادامه در مورد جلسه‌ای که داشتند اینگونه توضیح ميدهد که این کارآفرین بزرگ با وجود رد شدن پیشنهاد خرید، نصیحت‌ها و راهنمایی‌های مفیدی به آن‌ها ارائه کرده است. در نهایت دراپ باکس مسیر خود را با استقلال پیش برد و اپل نیز سرویس رقیبی با نام‌ آی‌کلاود iCloud Drive عرضه کرد که در حال حاضر محبوب‌تر از دراپ باکس است.

     

    توصیه جابز 

    جابز در دیداری که با مؤسسان دراپ باکس داشت این نکته را بیان کرد که سرویس آن‌ها محصول نیست و تنها می توان به‌عنوان یک ویژگی خاص به آن نگاه کرد. کارشناسان معتقدند بزرگ‌ترین اشتباه عمر کاری آرش و هیوستون ، رد کردن پیشنهاد استیو جابز بوده است؛ چراکه امروز شرکت های بزرگ دنیای فناوری یعنی اپل، گوگل و مایکروسافت هر کدام سرویس ابری مخصوص خود را دارند و به رقیبانی سرسخت برای دراپ باکس تبدیل شده‌اند.

    بیوگرافی آرش فردوسی ، هم بنیانگذار Dropbox

    سهام دراپ باکس در بازار نزدک عرضه می شود

     

    فردوسی در شبکه های اجتماعی فعال نیست و بسیار کم مصاحبه می کند ، او در یکی از معدود مصاحبه‌ هایش به دانشجویانی که قصد تأسیس یا عضویت در استارتاپ دارند، توصیه ای می کند:

     

    برای کار در کمپانی های بزرگ، همیشه فرصت هست. پس بهتر است تا زمانی که نگرانی خاصی ندارید در زندگی ریسک کنید. ریسک در زندگی کاری با کار در استارتاپ میسر مي شود. به نظر من تفاوتی ندارد که یک استارتاپ تاسیس کنید یا به تیمی در یکی از آن‌ها ملحق شوید. نکته‌ مهم این است که خود را در میان افراد باهوش و بااستعداد قرار دهید. به نظر من، محیط استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناوری‌محور، جایی است که اکثر کارمندان باهوش هستند. در این میان، نقطه‌ی قوت شما قرار گرفتن در میان بهترین نوابغ است.

    بیوگرافی آرش فردوسی ، هم بنیانگذار Dropbox

     

     

    به این مطلب چند ستاره امتیاز میدید؟
    هیچ نظری ثبت نشده است
    نظرات این پست غیرفعال هستند.
  • مطالب پربازدید
  •