افراد موفق ایرانی که از صفر شروع کردند
افراد ایرانی موفقی که از صفر شروع کردند
شروع کردن کار و فعالیتی از صفر ممکنه باعث ترس و اضطراب شدید در ما بشه و بخاطر ترس از شکست هیچ وقت جرات شروع کردن رو در خودمون ایجاد نکنیم. اما می خوایم در این مقاله راجع به افرادی صحبت کنیم که از صفر صفر شروع کردند و به موفقیت رسیدن، با ما همراه باشید.
داستان زندگی افراد موفقی که از صفر شروع کردند
۱.مجید حسینی نژاد (بنیان گذار جاباما و علی بابا)
آقای مجید حسینی نژاد از افراد موفقی است که میشه گفت از صفر صفر شروع کرده است. مجید حسینی نژاد ابتدا با کار در لوازم یدکی شروع کرد که پس از مدتی از آنجا اخراج شد و بعد شروع به وارد کردن لوازم آرایشی و پزشکی کرد که در این کار شکست خورد و بعد کار هایی چون: راه اندازه کارگاه تولید نایلون، شرکت ساخت و ساز، شرکت مشاوره نفت، مطب لیزر پوست و مو رو انجام داد، که میشه گفت در همه اینا شکست خورد.
آقای حسینی نژاد بعد تصمیم گرفت مهاجرت کند و وقتی که کار بازرگانی انجام میداد به این سوال رسید که چرا در ایران خدمات آنلاین سفر وجود ندارد؟ و بعد با تلاش بسیار وب سایت (علی بابا) را ایجاد کرد تا همه مردم بتونند بلیط سفر خود را به راحتی تهیه کنند. بعد از ایجاد وب سایت علی بابا، مجید حسینی نژاد سایت دیگری را برای رزرو هتل به نام (جاباما) تاسیس کرد که مردم به راحتی بتونند برای مقصدشون هتل رزرو کنند.
۲.حمید محمدی و سعید محمدی (بنیان گذاران دیجی کالا)
برادران محمدی از بنیان گذاران دیجی کالا هستند. حمید لیسانس مهندسی صنایع و فوق لیسانس MBA از دانشگاه علم و صنعت دارد و سعید لیسانس مهندسی مکانیک و فوق لیسانس MBA از دانشگاه مدیریت صنعتی دارد. این دو برادر در دوره لیسانس کار کردن با نرم افزار اتوکد را یاد گرفتن و قبل از رفتن به دانشگاه در شرکت قطعه سازی موتور سیکلت مشغول بودند.
زمانی که به دنبال خرید یک دوربین عکاسی بودند و اطلاعات دقیق و درستی نداشتند و بعد از خریداری دوربین متوجه فیک بودن لنز دوربین شدند، همین امر باعث شد به فکر زدن سایتی بیفتند که علاوه بر ارائه دادن اطلاعات راجع به محصول، محصولی با کیفیت در اختیار مردم قرار دهند و ایده زدن سایت دیجی کالا از اینجا در ذهن آن ها کلید خورد.
در سال ۱۳۸۵ با سرمایه ای ۱۰ میلیون تومانی و با تلاش بسیار زیاد شرکت کوچکی را تاسیس کردند که با کمک ۵ نفر دیگر اداره می شد و کمک دیجی کالا بین مردم محبوب شد و به رشد خود ادامه داد. این شرکت امروزه یک مرجع معتبر و بسیار بزرگ با بیش از ۲۵۰۰ نفر پرسنل اداره می شود.
۳.فاطمه مقیمی (بنیان گذار شرکت سدیدبار)
خانم مقیمی فردی است که در حوزه ای که حداقل در ایران بیشتر مردان فعالیت می کنند یعنی حمل و نقل کار خود را آغاز کرد. در سال ۱۳۵۸ در شرکت حمل و نقل بین المللی در بخش ترجمه و بعد از آن در بخش کامیون داری فعالیت کرد و بعد از سه سال اشتغال در این زمینه تصمیم گرفت شرکت خصوصی خود را تاسیس کند و در سال ۱۳۶۳ آن را تاسیس کرد و در حال حاظر مدیر عامل شرکت سدیدبار می باشد.
شرکت سدیدبار در زمینه حمل و نقل بین المللی و کشتیرانی خصوصی فعالیت می کند. خانم مقیمی از جمله افرادی است که عنوان کار آفرین برتر زن در کنفدراسیون اتاق های بازرگانی و صنعت آسیا را دریافت کرده است. ایشان در زمینه کارشناسی مدیریت بازرگانی راه و ساختمان، کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی در گرایش تحول و دکترای مارکتینگ (DBA) تحصیل کرده است.
۴.حاج محمد کریم فضلی (بنیان گذار گلرنگ)
حاج محمد کریم فضلی متولد تویسرکان همدان است و در طول دوران جوانیش کار های زیادی را انجام داد تا اینکه تصمیم گرفت به تهران بیاید و اوایل دهه ۴۰ یک کارگاه بسیار کوچک در راستای تولید مایع ظرفشویی و محصولاتی چون پودر لباسشویی، جرم گیری، شیشه پاک کن و… تاسیس کرد. در ابتدای دهه ۵۰ شرکت پاکشو را تاسیس کرد و به صادرات محصولات تولیدی خود پرداخت.
بعد گروه صنعتی گلرنگ شکل گرفت و امروزه دارای ۲۰ زیر برند و ۴۰ واحد است که افراد بسیار زیادی در آن در حال کار هستند. آقای فضلی در سال ۱۳۸۴ برترین کار آفرین نمونه کشور شد و لوح تقدیر صادر کننده نمونه را دریافت کرده است. در سال ۱۳۸۳ و ۱۳۸۶ گواهینامه رعایت حقوق مصرف کنندگان را دریافت کرد.
۵.تبسم لطیفی (بناین گذار مامان پز)
تبسم لطیفی بعد از قبول شدن در رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف و گذراندن چند ترم متوجه شدن علاقه به این رشته ندارد و دوست دارد در رشته بازرگانی تحصیل کند و بعد برای ارشد رشته بازرگانی را انتخاب کرد. او بعد از فارغ التحصیل شدن و چند سال کار در بانک پاسارگارد آن را رها کرد.
بنیان گذاری مامان پز زمانی در ذهن او جرقه زد که دید دوستانش همیشه غذای خانگی داشتند و او غذای فست و فود و بیرون را میخورد و بعد به دوستانش گفت در ازای اینکه برای او هم غذای خانگی بیاورند به آن ها پول میدهد. در سال ۱۳۹۱ تبسم وب سایتی را ایجاد مرد که در آن مادر هایی که در خانه آشپزی می کردند و دانشجو هایی که از خوردن غذای بیرون خسته شده بودند ارتباط برقرار کرد. امروزه سایت مامان پز روزانه ۱۰ هزار غذا ارسال می کند و ۱۵۰۰ نفر در این سایت کار و فعالیت می کنند.
۶.مرتضی سلطانی (بنیان گذار زر ماکارون)
مرتضی سلطانی از همان کودکی به دنبال کار و داشتن درآمد بود. او ابتدا با کار هایی چون واکس زدن کفش دیگران و فروش فرش آغاز کرد و بعد ها کارخانه صنایع چدن پارس و لوله های دقیق کاوه را احداث تاسیس کرد.
بعد ها مرتضی سلطانی در زمینه آرد صنعتی شروع به تحقیق کرد و در سال ۱۳۸۲ شرکت آرد زر را تاسیس کرد و بعد در سال ۱۳۸۰ شرکت آرد سمولینا را تاسیس نمود اما به دلیل اینکه آرد زیاد تولید می شد و اما فروش بسیار کم بود، سلطانی تصمیم گرفت یک کارخانه تولید ماکارونی را تاسیس کند و از آرد خود برای تولید آن استفاده کند و در سال ۱۳۸۴ شرکت زر ماکارون افتتاح شد و امروزه بسیاری از افراد در این شرکت مشغول به کار هستند.
بیشتر بخوانید:
10 راز موفقیت از زبان کارآفرینان جوان